Superproměna! Z bezdomovce udělali fešáka | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Superproměna! Z bezdomovce udělali fešáka

Na začátku je bělovlasý dědula...
Na začátku je bělovlasý dědula... (Reprofoto: YouTube.com)

Na ulici strávil 25 let a lidi svým zjevem spíše odpuzoval. Aby ne, když Španěl Jose Antonio (55) vypadal jako zarostlý vagabund. Teď si ho ale vzali do parády v jednom kadeřnickém salonu a ze dne na den mu změnili život. Proměnili ho totiž v pohledného muže, za kterým se nejedna žena otočí!

Antonio kdysi pracoval jako elektrikář, měl kde bydlet a žil spořádaným životem jako normální člověk. Jenže pak mu do života zasáhly těžké deprese, on o všechno přišel a skončil na ulici. Tu a tam si sice našel nějaký menší přivýdělek, o stálou práci už ale nezakopl.

Nikomu se totiž nechtělo zaměstnávat zanedbaného muže. Většinu času tak Antonio trávil posedáváním na pomníku u parkoviště ve městě Palma na Mallorce. Tam si ho vyhlédl i jistý kadeřnický salon, který nedávno oslavil tři roky od svého otevření. A aby majitelé nalákali další zákazníky a ukázali, že s nůžkami u nich dokáží zázraky, rozhodli se natočit video. Omládl o 10 let
Do hlavní role obsadili Antonia, jenž se svojí proměnou ochotně souhlasil. Na začátku tam sedí jako bělovlasý a zarostlý dědula a vypráví svůj příběh. Jenže pak si ho postupně berou do práce kadeřníci, vizážisté a stylisté, pod jejichž rukama se ze Španěla stává pohledný muž!

Není divu, že Antonio zprvu nevěřil vlastním očím, když se na sebe podíval do zrcadla – najednou totiž viděl tak o deset let mladšího fešáka s tmavými vlasy a upraveným vousem. Prvotní šok rázem vystřídaly slzy dojetí a slova díků. Video s Antoniem už obletělo svět a muž věří, že díky mediální pozornosti teď lépe sežene i práci.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.