S pohledem do země a skleslými výrazy si dva mladíci (oba 17) vyslechli tresty za brutální vraždu bezdomovce (†55) v Pardubicích. Oběma soud vyměřil 7,5 roku vězení. Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Za to co provedli je to pekelně malý trest.Že vyjádřili lítost?To si snad soudci dělají pr.d.el?Ač to byl bezdomovec byl to snad člověk?To snad už soudí kdejaká rychlokvaška z Plzně.To mi hlava nebere.Někoho zabiju,budu ho mučit,pak ho nechám vykrvácet a když se přiznám a vyjádřím lítost tak dostanu snad podmínku?Kdo jsou rodiče těch parchantů?
Dneska nejsou děti jen z rozvrácených rodin.Dneska se rodí děti z mimomanželských vztahů i když rodiče spolu bydlí a dítě vychovávají.Důvod-dávky.Já taky bezdomovce nemusím.Hlavně ty co otravují na ulici a žebrají.Ovšem nikdy bych proti nim nepoužil to co ty kluci.Raději se jim vyhnu, pokud to jde.
Dostali málo. Že jsou z rozvrácených rodin nemůže být žádná omluva. Rozpoznávací schopnosti, že vražda (navíc tak brutálně provedená) je nepřípustná, má snad každý!
Bezdomáč a Slovák k tomu, no fuj!
Ale hošíci měli dostat víc.I kdyby 100 x z rozvrácených rodin , pak nejsou jediní rozvrácení.O tom, že tohle bylo sadistické mučení a ten bezdomáč neskutečně trpěl , tak o tom žádná, že měli dostat víc.
( Nevím proč jsem si vzpomněla na ty kluky, co hodili zápal do baráku, kde cikáni zapomněli vlastní dítě Natálku a kluci pak dostali exemplárně snad 25 let, že prej rasismus).
Házet zápalné láhve opravdu neměli.Ovšem já jako rodič a otec bych první zachraňoval dítě a ne televizi a vše co nakradli.Mělo to být řádně vyšetřeno a stíháni i rodiče.To by pak neměla televize co dělat.