Ťukněte si s celebritou! Modelka Eva Herzigová slaví 44 | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 30. března 2024

Svátek slaví Arnošt, zítra Kvido

Ťukněte si s celebritou! Modelka Eva Herzigová slaví 44

Eva Herzigová dnes slaví narozeniny. Přejeme všechno nejlepší..
Eva Herzigová dnes slaví narozeniny. Přejeme všechno nejlepší.. (Profimedia.cz)

44. narozeniny dnes slaví modelka a herečka Eva Herzigová. Přejeme všechno nejlepší, hodně štěstí, lásky a samozřejmě to zdravíčko!

Česko je ve světě známé díky skvělému pivu a vínu a Evě Herzigové. Světová topmodelka a herečka chtěla studovat ekonomii. Jednou se ale s kamarádkou zúčastnila soutěže krásy pořádané francouzskou modelingovou agenturou. A vyhrála. Za nedlouho po vítězství se Eva Herzigová octla v Paříži na focení, v Londýně na focení, v New Yorku na focení… Na své titulní straně ji chtěly mít všechny časopisy světa. Nejvíce ji ale proslavila reklama pro firmu Triumph vyrábějící podprsenku Wonderbra. Ideální křivky v ní ukázala i na billboardech u silnic a zastavila tím dopravu. Marilyn Monroe zemřela, ať žije Merylin Monroe z Východu. Takovou měla Eva Herzigová přezdívku.

Kromě modelingu ji baví sport. Už jako malá hrála pro svých 180 centimetrů košíkovou nebo dělala gymnastiku. Vždy ale chtěla být herečkou. V roce 1995 se objevila po boku Gérarda Depardieu ve filmu Strážní andělé. S Andym Garciou si zahrála ve snímku Modigliani. Před pár lety zazářila i ve filmu Pohádkář. Eva Herzigová se věnuje také charitě pro děti – spolupracuje se svou kolegyní modelkou Terezou Maxovou


Přečtěte si
antonuis.j
10. 3. 2017 • 10:40

Chudinka vypadá na 60. Vysušená kostra anorektická, takhle vypadali vězni z Dachau! A i obličej a dásně a pět chlupů na hlavě a celkově všecko - tahle žena je hnusná, doslova do písmene ohyzdná a šeredná, otřesná, až mi naskočila husina, když jsem ten zjev viděl. A to je zmalovaná, bez líčidel z ní lidé zvraceli. Fakt super vzor pro mladé holčiny - ohera smrtelně nemocná, ztělesněný hnus, hnusnější osobu fakt nelze potkat.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.