Soukupe pozor! Šoralová opět s exmilencem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Soukupe pozor! Šoralová opět s exmilencem

Lucii Šoralové dělá manažera exmilenec!
Lucii Šoralové dělá manažera exmilenec! (Foto: Jan Tuma, Marek Pátek, Martin Hykl, Martin Hurda)

Lucia Šoralová (40) je teprve krátce vdaná za Ondřeje Soukupa (65), je tedy překvapením, koho pustila zpátky do svého života. Z jejích slov je totiž jasné, že její exmilenec jí vůbec není lhostejný. Je s podivem, že hudební skladatel zůstává ledově chladným.

Mezi Lucií Šoralovou a Jurajem Kuchárkem to nebyl jen tak nějaký románek, ti dva spolu chodili roky. Zpěvačka o něm dokonce mluví jako o člověku, kterému v životě nejvíc ublížila a myslí tím způsob, jakým se spolu rozešli. „Bylo to brutální, protože jsem nedokázalaudělat rovný a čistý řez. Neustále jsem odcházela a vracela se…,“ prozradila Šoralová Českému rozhlasu s tím, že i Juraj na tom měl zásluhy věčným přemlouváním, aby se k němu vrátila.

Jurajovu utrpení udělal přítrž až Soukup. „Odcházela jsem a vracela se, až jsem jednou potkala Soukupa a už jsem se k Jurajovi nevrátila,“ prozradila. Soukup s Kuchárkem si nemohli příjít na jméno dlouhých pět let. Je tedy s podivem, že právě Juraj Kuchárek je jejím manažerem, ale prý už jsou všichni v pohodě.

Vztah s Kuchárkem trval dlouhých sedm let. Šoralová na něj nedokáže zapomenout a stále ho má ráda, Kuchárek podle ní patří do rodiny. „Pokračuje jenom duševní pouto a to ostatní patří Ondřejovi,“ vysvětlila s tím, že její manžel s tím nemá nejmenší problém.

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.