Pláč ve Výměně manželek: Líná Andrea ničí tchýni život | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Pláč ve Výměně manželek: Líná Andrea ničí tchýni život

Tahle "Výměna" bude fakt výživná!
Tahle "Výměna" bude fakt výživná! (TV Nova)

V tomto díle uvidíme, jak si poradí 39letá Andrea s rázným tatínkem ve fungující domácnosti se třemi dětmi a zda se dokáže 33letá Paulína přizpůsobit zcela jinému vedení rodiny, navíc s tchýní v domě.

Ve středeční premiérové Výměně manželek uvidíme rodinu z Mnichova Hradiště, kterou tvoří Paulína (33), Luboš (34), synové Dominik (15), Luboš (2) a dcera Jiřinka (1). Na druhé straně se seznámíme s Andreou (39), Jaroslavem (52), syny Lukášem (16), Patrikem (12), Filipem (10) a matkou Jaroslava Martou (77), kteří žijí v Oslavanech. Obě dvě rodiny šly do Výměny manželek zejména kvůli tomu, aby poznaly, jak se žije jinde. To co ale Výměna manželek odhalí, rozhodně nikdo nečekal.

Andrea není vůbec zvyklá ve své domácnosti pracovat. Stále jen rozkazuje a předává úkoly ostatním členům rodiny. Náhradní manžel Luboš to velmi brzy zjistí a její lenost bude terčem velkých problémů. Andrea totiž naprosto nezvládá chod domácnosti. Nešťastná je z ní i tchyně Marta. Ta dokonce na kameru prozradí, že by byla nejraději, kdyby vypadla. Není prý schopná si najít práci a jen se válí doma. Jak to celé dopadne?

Video se připravuje ...

 Premiérová Výměna manželek už ve středu od 20:20 na Nově.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.