Erbová poprvé o rozvodu: Kolik Řepka zaplatí na alimentech? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Erbová poprvé o rozvodu: Kolik Řepka zaplatí na alimentech?

Erbová s Řepkou překvapili a na všem se domluvili!
Erbová s Řepkou překvapili a na všem se domluvili! (Foto pro Aha! – Jan Tůma pro Koralline)

Soužití Vlaďky Erbové (35) a Tomáše Řepky (42) připomínalo manželství z italských filmů. O to překvapivější je, že se modelka a fotbalista rozvedli vcelku poklidně.

„Naše manželství je přes půl roku plně uzavřené. Papírově, soudně a mezi námi není nic, kvůli čemu bychom se měli potkávat u soudu. Měli jsme nesporný rozvod. To znamená, že na všem jsme se domluvili a naše manželství je plně uzavřená záležitost,“ řekla Erbová pro Blesk. Nejspíš všemu také hodně pomohlo, že měla s Řepkou uzavřenou předmanželskou smlouvu.

Exmanželé již vyřešili i alimenty. Jejich výši ale Vlaďka neprozradila. „To vůbec nebudu komentovat. Ale i na tom jsme dohodnutí,“ prohlásila tajemně. Fotbalista bude moci syna Marcuse (4) vídat dle libosti. Přitom modelčin první manžel, hokejista Zdeněk Bahenský (31), se stýká s dcerou Viktorkou (10) jen na přesně vyměřený čas, který mu určil soud. „S Tomášem záleží na domluvě, jsme oba dospělí lidé,“ doplnila k tomu Erbová. Vnadná kráska už nějakou dobu bydlí v Brně s hokejistou Michalem Gulašim (30) a svou novou lásku si nemůže vynachválit. „Cítím se nesmírně vyrovnaně, děti jsou šťastné. Michal si je vzal doslova za své, děti ho milují, a to je pro mě jako pro mámu důležité,“ usmívá se Vlaďka.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.