Erbová o krušném dětství dcery (8): Nemá žádné kamarády, obědvá v autě, nehraje si… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Erbová o krušném dětství dcery (8): Nemá žádné kamarády, obědvá v autě, nehraje si…

Z Viktorky chce být krasobruslařská hvězda. Tvrdě kvůli tomu trénuje.
Z Viktorky chce být krasobruslařská hvězda. Tvrdě kvůli tomu trénuje. (Foto Aha! – Daniel Černovský, Facebook )

Modelka Vlaďka Erbová (32) má Viktorku s hokejistou Zdeňkem Bahenským a teď se začíná ukazovat, jak moc se dcera potatila. Veškerý čas totiž tráví na ledu i to na úkor toho, že nemá kamarádky ani volný čas.

Zatímco vrstevnice Viktorky si po škole společně hrají v družině, nebo tráví čas na hřištích, cílevědomá dcera Erbové chodí po trénincích. Propadla totiž krasobruslení a chce se stát velkou hvězdou. Lásku k ledu a ostře nabroušeným bruslím zdědila po otci hokejistovi.

Cesta na vrchol ale není jednoduchá, což přiznává i maminka Vlaďka. „Investuji do toho čas a energii, protože k tomu ledu jezdím z devadesáti procent já a vidím, co ta holka tam musí absolvovat, jak si odříká určitě věci, atd... Ona vlastně ve svém věku nezná kamarády, nezná takové to přijít ze školy a někde si pohrát. Přejíždí ze školy, v autě už musí poobědvat, aby vše stihla, protože tréninky na sebe navazují,“ popsala hektický týden své dcery na stránkách zena-in.cz.

Není ale pro matku složité sledovat, jak se z dcery stává tak trochu asociální bytost, která zná jenom dřinu? Ona je hrozně cílevědomá, nejspíše po tatínkovi, a přeje si být jednou velká krasobruslařka. Tím, že si to přeje a dává do toho opravdu všechno, tak já jako maminka ji v tom samozřejmě v rámci možností podpořím,“ dodává Erbová.



Přečtěte si
mandat
28. 8. 2014 • 07:41

A co na to socialka ? Tady jde o zajem ditete. Mozna by bylo lepsi, kdyby holka byla u sveho otce.

mandat
28. 8. 2014 • 07:41

Zase duvod,aby byla v novinach. A co ta akce s oslavou narozenin jeji dcery ? To musela objednat cely autobus,aby se tam ty jeji kamaradi vsichni vesli. Nebo to bylo jen tak organizovane ??????? Mozna, kdyby zajistila dceri normalni kontakt s jejim otcem, tak by vse bylo lepsi. Deti jsou doma, tam je ten neurvaly cholerik, dluhy a ten rozmazleny kluk. Sceny a hadky. Mozna by mel otec jeji dcery pozadat,aby dostal hoku sam do vychovy a Erbova by mela vic casu sama na sebe.

babapsi
27. 8. 2014 • 09:26

sama jí život svojí ctižádostí zkur..vila, tak ať se nediví, mají tam všichni zkur..vené vztahy s řepkou, jeho bývalou rodinou atd atd.,

8bc5
26. 8. 2014 • 19:45

O jakém krušném dětsví plka Erbová ?? Děti můžou mít krušné dětství když rodiče jsou bez práce a rodina nemá finanč.prostředky ani na zákl.život.potřeby.To je krušné dětství !!!

anezat
26. 8. 2014 • 15:42

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.