Žhavé zprávy z Ulice: Kdo končí, kdo přichází! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Žhavé zprávy z Ulice: Kdo končí, kdo přichází!

Rodina Nyklovic
Rodina Nyklovic (Foto TV Nova)

Už 12 let vstupují hrdinové Ulice každý všední den do domácností po celém Česku. Začátek letošního roku bude plný nečekaných událostí, nových postav, ale i smutných odchodů. Kdo končí a kdo přichází?

NOVÉ POSILY

Luboš Mareček
Rostislav Novák st. (68)
O Lubošovi se dosud pouze mluvilo. Byl takovou paní Columbovou Ulice. Manžel Věry Marečkové (Milena Steinmasslová) je pěkný podpantoflák. Když není jeho žena v dohledu, tak si rád přihne. S manželkou se do Prahy přestěhuje za synem Kryštofem Marečkem řečeným Márou (Kryštof Rímský). Rostislav Novák st. patří do rodu slavných českých loutkářů Kopeckých, jeho syn Rosťa (37) je principálem Cirku La Putyka.

Pavel Pelc
Jan Řezníček (26)
Pro Honzu, který vystudoval herectví na brněnské JAMU, je role mladého řezníka první výraznější počin. Jako jednoduchý hodný kluk se bude zamlouvat Vilmě Nyklové (Jaroslava Obermaierová). Ta by ho ráda viděla po boku vnučky Venduly (Anežka Rusevová). Jenže jak známo, holky hodní kluci nepřitahují.


Robert Bláha
Vuk Čelebić (28)
Mladý herec se sice narodil v Česku, od dětství ale žil v Černé Hoře. Do rodné země se vrátil kvůli studiu herectví před deseti lety. V Ulici získá práci tiskového mluvčí na radnici. Má vynikající komunikační schopnosti, díky kterým dokáže manipulovat s lidmi a každý svůj krok má dobře promyšlený. Zamává hlavně s rodinou Nyklových.

Bruno Taubr
Jaroslav Blažek (19)
Ulice je pro studenta pražské konzervatoře seriálovým debutem. Mladý raubíř, kterému jsou všechna pravidla na obtíž. Nebude ho především bavit chodit do školy, ale bude dělat jeden průšvih za druhým. Bratr policistky Karly (Markéta Stehlíková) tak svým chováním zavaří nejen své sestře, ale také dalším osobám v seriálu.

VYKLÍZEJÍ ULICI...

Monika Farská
Anna Fixová (32)
Z obrazovek po 12 letech zmizí postava Moniky. Před rodinou a láskou dá přednost charitě, rozhodne se zachraňovat svět. Odcestuje pomáhat potřebným do Tanzanie. Do Afriky se nevydá jen jako seriálová postava. „Shodou okolností hodlá jet do Tanzanie na dovolenou. Nepojede tam ale pomáhat, pouze poznávat,“ prozradil Aha! zdroj z natáčení.

Rozina Maléřová
Anna Kadeřávková (19)
Divákům sejde z očí také postava mladé studentky Roziny. Rozhodne se odjet za studiem a kariérou do Ameriky, což byl pro její rodiče šok. Stejnou cestu plánuje i herečka Anička. „Hodlá odcestovat asi na tříměsíční studentský pobyt do Ameriky. Její postava se tak stejně jako Moničina vytratí, ale není vyloučené, že se do seriálu vrátí,“ svěřil nám zdroj.


Skylar van Ruyter
Sara Sandeva (19)
Pravidelně se nyní nebude v seriálu objevovat ani Skylar. Se svými rodiči a novorozeným synem Christianem teď žije v Amsterdamu, kam za ní pravidelně dojíždí otec jejího dítěte Franta (Matyáš Valenta). „Její linka úplně nevymizí, občas přijede na návštěvu. Tak intenzivně jako dosud však na obrazovce nebude,“ potvrdil zdroj z natáčení.



Přečtěte si
amej
22. 6. 2017 • 09:36

Ulice je jeden z nejpovedenějších seriálů pro mladé. Tvůrci se v něm věnují problémům jako je šikana, rozvod rodičů, dluhy, alkoholismus nebo nešťastná láska či nástrahy z lásky šťastné. Dávají tak mladým návody jak řešit nelehké životní situace.V době, kdy rodiče mnohdy nemají na své děti čas, aby s nimi vše probírali, je to k nezaplacení.

majka-ot
5. 1. 2017 • 13:39

Chudáku Dědku! Proč se na Ulici díváte? Na ČT 1 ve stejném čase běží vědomostní soutěž"Kde domov můj", kterou skvěle moderuje Aleš Háma.

hu11
5. 1. 2017 • 09:24

A zazvonil zvonec a phádky je konec

dandova
5. 1. 2017 • 08:42

A to vše pozoruje hrabě Zeppelin ze své řiditelné vzducholodě.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.