Jaroslava Obermaierová - Nemá na činži! Stěhuje se do garsonky... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Jaroslava Obermaierová - Nemá na činži! Stěhuje se do garsonky...

Obermaierová se stěhuje z velkého žižkovského bytu do malé garsonky.
Obermaierová se stěhuje z velkého žižkovského bytu do malé garsonky. (Aha! – Martin Pekárek)

Slavná Vilma Nyklová ze seriálu Ulice, herečka Jaroslava Obermaierová (64) nemá peníze na nájem!

Aby přežila, musí se z velkého žižkovského bytu přestěhovat do malé garsonky. K životnímu kroku ji dohnala výše nájmu 11 tisíc korun měsíčně. „Stěhuju se do garsonky, protože velký byt bych už nezaplatila,“ postěžovala si deníku Aha! Obermaierová.

„Byt na Žižkově, v němž jsem celá léta žila se synem, už je na mě velký – na úklid i údržbu. Zvedli činži a platila jsem přes jedenáct tisíc,“ svěřila se Vilma Nyklová ze seriálu Ulice.

Půlkulatiny, které má 10. dubna, tak herečka bude slavit už v malém bytečku. „Nebude tolik stát, budu tam mít klid, a když zatoužím po přírodě, pojedu na chalupu,“ řekla herečka, která je stále v jednom kole.

Kromě hraní v televizi sice dělá i divadlo, občas dostane roli ve filmu a samozřejmě se věnuje dabingu, ale ani to nepokryje její výdaje. I když díky seriálu vydělá nějakou korunu navíc k důchodu, nemíní je všechny utratit za bydlení.

„Loni jsem dorekonstruovala chalupu, což stálo pěkný balík, a upřímně – kdybych neměla tolik práce, nastěhuji se tam a do Prahy si čas od času zajedu. Ale takhle, když točím třeba už od šesti, to prostě nejde,“ podotkla Jarka Obermaierová s tím, že syn Jarda se už osamostatnil, a tak si musela najít menší byt. Herečku teď čeká mytí oken, stavění nábytku, zařizování...



Přečtěte si
fizi
5. 1. 2017 • 16:04

No,vždyť má jen 15.000 za každý natáčecí DEN !!!!Tak kde by,chudinka,brala na nájem.Tahle "kravk a " je mimo realitu a měla by si vyměnit žití s důchodkyní v paneláku,která bere 10.000 za MĚSÍC!!!Když má na to,aby udržovala chalupu,byt a živila lenocha,tak se jistě nemá špatně.

mandalaj
18. 3. 2011 • 08:54

mít zrenovovanou chalupu, tolik práce a nemít na nájem. Super článek, jen tak dál nás zásobujte takovýma blábolama. Opravdu chybí č. účtu kam poslat chudince peníze.

bernadette
18. 3. 2011 • 01:43

Možná to bude tím, že jste na to dva. Samotný člověk má vždycky největší náklady. A taky možná proto, že se vám chce bydlet v paneláku, o který není takový zájem.

bernadette
18. 3. 2011 • 01:40

A kde žiješ? 11 tisíc v Praze může být tak za 60-80 m2. Možná i za garsonku, pokud by byla v centru.

eremita
16. 3. 2011 • 22:20

 Tahle paní je mimo realitu, nebo si dělá srandu z ubohých čtenářů tohoto plátku na úkor vlastního zviditelnění?

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.