Bavič Petr Novotný (69) v nemocnici: Zavinil to kamarád... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Bavič Petr Novotný (69) v nemocnici: Zavinil to kamarád...

Záchranka odvezla Novotného do nemocnice ve čtvrtek.
Záchranka odvezla Novotného do nemocnice ve čtvrtek. (Foto: Herminapress.cz, Profimedia.cz, ara)

Nešťastná událost dostala Petra Novotného (69) opět do nemocnice. Známý bavič zkolaboval poté, co se dozvěděl 
o smrti kamaráda, hudebníka ze skupiny Fešáci Jana Turka (†71).

Záchranka včera odvezla Novotného, který už třetím rokem bojuje s následky mozkové mrtvice, do Ústřední vojenské nemocnice v Praze. „Tatínkovi se přitížilo v důsledku celkové slabosti, která ho trápila přes Vánoce,“ svěřil deníku Aha! jeho syn Pavel Novotný (35).

Zdravotní komplikace
„Sanitku přivolala jeho lékařka, která u nás byla na kontrole. Táta asi stráví Silvestra v nemocnici, obklopen vnoučaty a dobrou náladou. Konkrétní zdravotní obtíže nebudeme komentovat. Snad postačí sdělení, že tatínkův stav zatím nevyžaduje operaci,“ řekl mladý Novotný s tím, že jeho otec zůstane v nemocnici nejspíš i na Nový rok.

Zdravotní problémy u něj nastaly poté, co se dozvěděl o smrti blízkého přítele. „Trochu nám lavíroval celý prosinec, ale zhoršil se až s úmrtím kamaráda ze skupiny Fešáci Honzy Turka,“ svěřil Pavel s tím, že otcův stav je stabilizovaný. „Dostává nitrožilně silná antibiotika a je v těch nejlepších rukách, pevně věřím, že si týden dva poleží a bude zase skákat přes kaluže,“ dodal jeho syn Pavel Novotný.

Plány 
z nemocnice
Přestože je Novotný upoutaný na lůžko, svému synovi včera sdělil, že hodlá jít na svatbu své dcery. „Jasně mi zdůraznil, že v červenci hodlá vést k oltáři svou nejmladší dceru Soňu, a když mu bylo nejvíc blbě, tak mě pochválil, že jsem potvrdil jeho účast na listopadovém galakoncertu k padesáti letům Fešáků,“ řekl Novotný junior.



Přečtěte si
ellenic
30. 12. 2016 • 22:18

majojo Novotný jr. to je skutečně "elita" národa, ale ta odpadní . Za takového syna bych se já nejspíše styděla .

britva
30. 12. 2016 • 13:55

nechce se mu fešákovi, nechce

bursik
30. 12. 2016 • 12:37

bavic Novotny -teda nevim koho bavil ,spise prskal ,potil se nabarveny cirkusak .Kdyby nemel mrtvici tak ovlada media a je uplne vsude ve vsech kanalech a radiovych frekvencich s tim vykrikovanim primitivnosti, kterym se smal ON !! Neuveritelny i jeho fagan ktery je drzejsi nez ten stary a oba neumi nic-jen hrabou prachy ,otravuji slusne lidi - BOZI MLYNY existuji takova banda tupcu terorizuje ostatni lidi

majojo
30. 12. 2016 • 11:52

Ano, přátelé: Buďme ohleduplní, respetujme soukromí rodiny Novotných a přistupujme k nim jako k leknínům, křehkým a zranitelným..... Pan Novotný jr. jistě při svém vzdělání zná význam slova chucpe. Je to ostatně náplň téměř veškerého jeho konání. Tak tohle prohlášení je fakt chucpe!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.