Svatba Savarové chvilku po rozvodu? Ta rychlost měla nejspíš důvod! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Svatba Savarové chvilku po rozvodu? Ta rychlost měla nejspíš důvod!

Aneta Savarová se podruhé vdala.
Aneta Savarová se podruhé vdala. (ČT)

Moderátorka Aneta Savarová (30) se čtyři měsíce po rozvodu znovu vdala! A její bříško napovídá, že k bleskurychlé svatbě měla dobrý důvod.

Manželství Savarové s podnikatelem Harangozzem  (50) vydrželo pouhé dva roky. A hned čtyři měsíce po rozvodu oblékla svatební šaty podruhé, tentokrát se v luxusním hotelu Chateau Mcely provdala za Patrika Flaišingera (44). Páteční svatba probíhala v utajení, nevěsta si dokonce při příjezdu k hotelu lehla na zadní sedačky, aby jí nikdo neviděl.

Polde informací deníku Blesk se Savarová s Flaišingerem seznámila začátkem letošního roku. „To ještě nebyla ani rozvedená,“ prozradil Blesku zdroj z okolí Savarové. Pár spolu začal bydlet už na jaře v luxusním apartmá v Radotíně, zásnuby proběhly koncem léta.

„Aneta a Patrik na konci léta odjeli do Polynésie, kde prý proběhly zásnuby, protože čekají miminko,“ prozradil Blesku člověk z Flaišingerova okolí. Tomu by nasvědčovala i fotografie, na které se jí pod kabátem rýsovalo bříško. Je tedy možné, že krásná moderátorka se bude i maminkou.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.