Exzprávařka Savarová se bojí o život? Bleskový rozvod pod dohledem čtyř goril! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Exzprávařka Savarová se bojí o život? Bleskový rozvod pod dohledem čtyř goril!

Takhle byla se svým boháčem přistižena krátce po svatbě. Jejich vztah už je ale minulostí.
Takhle byla se svým boháčem přistižena krátce po svatbě. Jejich vztah už je ale minulostí. (Foto: Aha! - Machan, Pátek, Hykl, Kundrát, koláž Ahaonline.cz)

Savařová se tajně vdala a stejně rychle rozvedla. K rozvodovému stání s kontroverzním podnikatelem Janam Harangozzem navíc přijela limuzínou a v doprovodu čtyř goril!

Měla snad Aneta Savarová obavy o svoje bezpečí? Její bývalý muž byl totiž mimo jiné stíhán v trestní kauze tzv. konkurzní mafie bývalého ústeckého soudce Jiřího Berky. Jiní ale tvrdí, že exmoderátorka Událostí dělala divadlo, protože už je s jiným bohatým mužem! „K soudu přijela jako nějaká hvězda limuzínou a se čtyřmi muži, kteří jí dělali ochranku. Prý už má jiného solventního přítele, který asi tenhle tyjátr s bodyguardy platil,“ uvedl pro Blesk zdroj, který byl u rozvodového řízení minulý týden na Praze 5.

„Líčení trvalo půl hodiny. Ten Harangozzo vypadal, že to bere s humorem, protože se na chodbě u soudu vesele bavil se svým advokátem,“ doplnil zdroj. Samotná Aneta příliš sdílná nebyla. „Ano, rozvedla jsem se, ale více to nebudu komentovat. Nezlobte se, nechci to více rozebírat, chci si chránit soukromí,“ řekla. U bývalé moderátorky nepříliš vstřícný přístup nepřekvapuje. Snažila se utajit už svatbu, ke které došlo v roce 2014. Ta ale do médií prosákla. Savarová potom minulý podzim náhlé zmizela z obrazovky. „Požádala jsem jen o pár dní volna kvůli zdravotním problémům. V ČT pracuji a nadále budu,“ tvrdila. Zpátky už se ale nikdy nevrátila.



Přečtěte si
ararat
30. 7. 2016 • 11:40

29. 07. 2016 11:43 chaluge = jsi duševně nemocný člověk,tak se uklidni,to chce hlavně klídek,dej si pilulečku a uvidíš že to zabere,nebudeš se vystavovat takovém stresu Evička šišečka a Bábinka Evinka,to se ti asi jenom něco zdá Marfušenko. nejsem oylá,jak jsi na to přišla? jsi mě nikdy neviděla Marfuško.Marfuško,lidé neletají na koštěti,to je jenom v pohádkách víš.Lidé jezdí většinou v autech a já nejsem vyjímkou.Pokud máš takové představy,tak to musíš nahlásit lékaři,že máš vidiny a zeptej se zda je to možné létat na koštěti

eisenbieger
29. 7. 2016 • 01:09

naka tajna nabijetschka CT....ta jedna fotka je super jak ma ty nohy od sebe , s takovyma mam zkusenost to je leto chodej navostro , to ji svedi z toho jak ji tece a vyhlizi mrdaka ....tyhle party mam rad pac vyhlizim baby co takhle chodej

mord
28. 7. 2016 • 20:20

Ale slintas tady o penezich nepřetržite smudlo prece nedopadne jako ty stara chudá nulo oxallis

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.