Neurochirurg o Gottově operaci: Karel si při tom zazpíval… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Neurochirurg o Gottově operaci: Karel si při tom zazpíval…

Páteř Karlu Gottovi operoval neurochirurg Jiří Chrobok.
Páteř Karlu Gottovi operoval neurochirurg Jiří Chrobok. (Foto: David Kundrát, Martin Hykl, ara )

Karel Gott (77) přemohl rakovinu mízních uzlin, přesto opět skončil na operačním sále. V pražské Nemocnici Na Homolce mu neurochirurg Jiří Chrobok (58) operoval páteř. Šlo o vyhřezlou ploténku mezi 4. a 5. obratlem bederní páteře, kvůli níž zpěváka trápily silné bolesti.

Šlo o standardní výkon, při kterém mu lékaři u vyhřezlé ploténky uvolnili nervové struktury, tedy kořeny. Podle Jiřího Chroboka nebyla pro Karla, kvůli prodělané léčbě rakoviny, narkóza nebezpečná. „Operace byla dlouho plánovaná a čekalo se, až pacient bude zcela fit a všechno bude bez rizik,“ prozradil Blesku neurochirurg, který je pověstný tím, že při operování poslouchá hudbu.

Tentokrát si pustil rádio. „A nebudete mi věřit, hráli Kávu si osladím! Tak jsme si všichni říkali: A ještě si k tomu zpívá,“ dodal Chrobok.

Vše o Karlu Gottovi si přečtěte ZDE!



Přečtěte si
-bello-
11. 11. 2016 • 01:50

No, to je Gott docela posera, silné bolesti ,1 plotna, hm hm . Nejvíc mě dostal Gott, když líčil jak mu vypadl pomalu v sedmdesáti kyčel.Božský sdělil pyšně " národu " , že prej při sexu A Ivana to necenzurovala, asi že byla taky pyšná, že něco vůbec proběhlo

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.