Gregorová popírá zásnuby! Hádka se zajíčkem? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Gregorová popírá zásnuby! Hádka se zajíčkem?

Hana Gregorová popřela zásnuby!
Hana Gregorová popřela zásnuby! (Foto: Dana Kolářová, Marek pátek, Pavel Machan, David Kundrát, Herminapress.cz, ara)

Zpráva o zásnubách Hany Gregorové (64) s jejím zajíčkem Ondrou Koptíkem(32) přišla jako blesk z čistého nebe. Zdálo se, že Hana je po letech znovu šťastná, ale možná to nebude zas tak růžové…

Od té doby, co jejich vztah vyšel najevo, se roztočil kolotoč zájmu o jejich osoby a Hanu Gregorovou už to zřejmě přestalo bavit. Možná za trhliny v jejich vztahu může ztráta soukromí, možná je to tím, že její děti z toho velkou radost nemají. „Tohle nemá cenu komentovat…,“ uvedla před nedávnem Rola Brzobohatá pro deník Blesk.

A Hana Gregorová už má zřejmě všeho dost. „Žádné zásnuby nebyly. Berte to tak, že žádné zásnuby nebyly,“ obrátila nečekaně vdova po Radku Brzobohatém (†79). Přestože s Ondřejem Koptíkem žije v bytě v Praze, vyvrátila spekulace o prodeji domu v Říčanech. „Každý, kdo mě zná, ví, že si nepotřebuju nikoho udržovat a už vůbec ne penězi,“ dodala Gregorová pro server pluska.sk.

Anketa

Provdá se Hana Gregorová za svého zajíčka?
Celkem 1756 hlasujících

 



Přečtěte si
antonuis.j
11. 9. 2016 • 10:43

Fakt? No, tak to by nešlo ani náhodou, zato je vychcánkem roku, to bez debaty. Nedivím se, že se Ondřej a Rola od matky distancovali, kdyby tohle dělala moje matka, propadl bych se hanbou. Jasně, je to jejich věc, ale ať si to dělají v soukromí, takhle s bulvárem u zadele i při čtené žádosti u ruku a u všeho je to prostě jen komedie.

sugarbitter
10. 9. 2016 • 16:14

A není / jak říká moudro/ všechno jinak? Nejspíše ano a tady jsou ty kecy zbytečný. Kdo bdue řešit například ty zaměněné léky /? To by bylo téma, které ovšem nikde nevidím.

6010
7. 9. 2016 • 18:15

Přesně, má něco z Kramného i z Hrdličky.Takoví frajírek, sebestředný, který by rád něco dokázal, ale neví jak, tak to zkouší upozorňovat na sebe přes ženské. Přitom je to úplná nula.

bursik
7. 9. 2016 • 15:30

vse vymysleny scenar,aby se pi.Smuclerove prodaval tisk,redaktori dostali honorar a pi . Gregorova take ! A bulvar neni vtipny ani zabavny,krmi lidi blafy jak zavodka.To se opravdu nepovedlo.Necejme od tech slabomyslnych ukoktanych novinaru nic ,zaplacnute stranky nesmyslama skoda casu Pi.Smuclerova by mela psat story o sobe a D.Haskovi jak ji nakopl,snad to bude zajimat nekoho a prodaji se noviny te neschopne tetky

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.