Ťukněte si s celebritou! Herec Jakub Prachař slaví 33! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Ťukněte si s celebritou! Herec Jakub Prachař slaví 33!

Jakub Prachař dnes slaví narozeniny. Přejeme všechno nejlepší!
Jakub Prachař dnes slaví narozeniny. Přejeme všechno nejlepší! (Foto Aha!: Alexandr Malachovský, archiv FTV Prima)

33. narozeniny dnes slaví herec, hudebník a moderátor Jakub Prachař. Přejeme všechno nejlepší, hodně štěstí, lásky a samozřejmě to zdravíčko!

Kvůli práci nedokončil Jakub Prachař studium na katedře alternativního a loutkového divadla pražské DAMU. Zahrál si tehdy v divadelním představení Maska. Kromě Masky se předvedli i v Kupci benátském, Tristanovi a Isoldě nebo v muzikálu Pronohvězdy. Erotiku si občas užíval také v kapele Nightwork, kde hrál na kytaru. Například v přítulném hitu Já jsem gay, ve kterém se líbá s frontmanem skupiny Vojtěchem Dykem.

Velký prostor mu dává hlavně televize, kde moderoval spolu s Martinem Rauschem soutěž Česko Slovensko má talent. Později se sám stal porotcem v této show. Role ztvárnil i v seriálech Vyprávěj, Horákovi nebo v nekonečné Ulici. Ukázal se i v dramatech Děti noci, Milenci a vrazi a v komedii Sněženky a Machři po pětadvaceti letech. Momentálně září v seriálu Ohnivý kuře.

Umění má Jakub Prachař v genech. Hraje jeho otec David Prachař, matka Dana Batulková a hráli i jeho prarodiče. Pokud jde o partnerské vztahy, po rozchodu s Marthou Issovou se zamiloval do bosenské studentky Mirny Silajdzicové. Od roku 2012 však prožíval milenecké souznění s modelkou Agátou Hanychovou, kterou si v dubnu 2013 vzal a tak se jeho tchýni stala herečka Veronika Žilková.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.