Igor Bareš (50) o Crohnově nemoci: Co mu pomáhá, jak se léčí? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Igor Bareš (50) o Crohnově nemoci: Co mu pomáhá, jak se léčí?

Igor Bareš je z nové biologické metody lérby nemoci nadšený.
Igor Bareš je z nové biologické metody lérby nemoci nadšený. (Foto Aha! – Daniel Černovský, ara)

Už dlouhých 17 let bojuje oblíbený herec Igor Bareš (50) s nepříjemnou Crohnovou nemocí! Nejprve na ni bral prášky, nedávno si ale nechal doporučit biologickou léčbu. A je s ní velmi spokojený.

„Chodím do IKEM, jsem v péči pana docenta Martínka! Ten mi nasadil zázračnou biologickou léčbu, která zabírá na nejrůznější druhy nemocí,“ svěřil se Bareš. „Jednou za dva měsíce mi v nemocnici nakape do žíly kapačka, která mě na další dva měsíce zprovozní natolik, že se cítím ve svém těle. A když dochází ta lhůta, tak už se těším na další dávku,“ řekl Bareš v rozhovoru s Těžkým Pokondrem na rádiu Frekvence 1. Zároveň tuto formu léčby doporučil všem dalším pacientům. „Doslechl jsem se, že je ta léčba tak drahá, že ji někteří lékaři pacientům zatajují, aby se nevyčerpávaly prostředky pojišťoven. Tak si o ni, prosím, řekněte, pokud vás trápí stejná nemoc jako mne,“ dodal herec.

Co je Crohnova nemoc?
Chronické zánětlivé onemocnění, které se může projevit v jakékoli části trávicího ústrojí, nejčastěji ale v oblasti spojení tenkého a tlustého střeva. Hlavními projevy jsou bolesti v podbřišku, hubnutí, únava, zvýšená teplota a průjmy, většinou bez krve.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.