Polišenská z Ohnivýho kuřete: Drsná slova o modelkách! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Polišenská z Ohnivýho kuřete: Drsná slova o modelkách!

Lucie Polišenská je holka krev a mlíko. A říká, co si myslí!
Lucie Polišenská je holka krev a mlíko. A říká, co si myslí! (Foto ND/Petr Neubert, Facebook.com, FTV Prima, TV Nova, ara)

Lucie Polišenská je kus ženské. Z toho, že má pár kilo navíc, si ale vrásky nedělá. A teď přišla se vzkazem pro vychrtlé modelky.

„Nikdo neřeší, že spousta modelek bere herečkám práci a přitom jsou příšerné,“ opřela se do manekýn herečka pro Právo. „Já se taky neobleču do plavek a nevyjdu na molo, protože jsem soudná a vím, že by to bylo podobně legrační, jako když si ty modelky hrají na herečky,“ rozčilovala se Polišenská, která v sobě zároveň nezapře smysl pro humor. „Nedělá mi problém si ze své postavy udělat srandu, ale musí to mít smysl. Ne že je potřeba za každou cenu rozesmát publikum.“

Polišenskou dokonce řada lidí odrazovala od herecké kariéry právě kvůli její postavě. Hvězda Ohnivýho kuřete ale naštěstí neposlechla a na DAMU do Prahy nakonec šla. „To víte, že mi spousta lidí říkala, abych tam nechodila, protože jsem tlustá a že takové holky tam nechcou. Mně to bylo jedno, milovala jsem divadlo a chtěla jsem to zkusit. Navíc jsem věděla, jaké skvělé herečky byly Stella Zázvorková, Helena Růžičková, přišlo mi to v pohodě,“ dodává Lucie sebevědomě.



Přečtěte si
defakto
15. 8. 2016 • 21:00

... Polišenské se zastávají všechny obézné tlustíny ...

jity
15. 8. 2016 • 15:39

Kdyby tam měly jen prázdno, ale oni tam mají často rovnou nas... Stačilo video, které mělo název to nejsou holky z pomocné školy, ale naše celebrity.

-bello-
14. 8. 2016 • 23:56

Má recht, když " hraje " taková Bučková, Kuchařová , (pardon Gregor ), Gottová a další a to jen proto, že nějaký seriál už chcípá na souchotě a je nutno oživit sledovanost , tak herci jako Bohdalová atd. , aby se styděli za režiséra .

mejlika
14. 8. 2016 • 15:33

Milý defakto ... jestli vám se líbí anorektické vychrtliny, tak to je vaše věc, ale nechte laskavě svých urážek! Modelky mají akorát dlouhé nohy a většina má bohužel i v hlavě dlouhé "prázdno" Polišenská je skvělá komička a velká sympaťanda!!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.