Vášáryová (74): Návrat po těžkém úrazu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Vášáryová (74): Návrat po těžkém úrazu!

Po úrazu se o ni starala sestra Magda.
Po úrazu se o ni starala sestra Magda. (Foto Aha! – Pavel Machan, Martin Hykl, ČT)

Jen tři měsíce po komplikované zlomenině stehenní kosti se Emília Vášáryová (74) vrátí před kameru! Už na konci srpna ji čeká náročné natáčení filmu o převaděčích na slovensko-ukrajinské hranici.

„Bude s námi natáčet tři týdny na východě Slovenska. Věřím, že do té doby bude v pořádku,“ doufá producentka Wanda Adamik Hrycová (38). Pokud by hvězda Pelíšků potřebovala pomůcku při chůzi, promítne se to prý do děje snímku. „Milka hraje mámu převaděče a má obrazy, v nichž mluví ukrajinsky. Proto jsme jí zajistili i hodiny s lektorkou,“ řekla Hrycová Novému Času.

Vášáryová, která v květnu upadla během představení a záchranáři ji museli se zlomenou nohou odvézt na operační sál přímo z jeviště, se momentálně zotavuje ve vyhlášeném slovenském rehabilitačním centru Kováčová. Po operaci se o ni starala sestra Magda Vášáryová (67). S manželem Milanem Lasicou (76) si ji vzali k sobě domů... „My jsme z dobrých kořenů a Milka je velmi silný člověk,“ prohlásila tehdy Magda. A měla pravdu. Jinak by se její sestra tak brzy po operaci nechystala zase na filmový plac!

Prokletá noha

Je to nezmar! Jen v loňském roce Emília Vášáryová natočila čtyři filmy (Boys Wars, Eva Nová, Johančino tajemství, Wilsonov) a objevila se také v úspěšném seriálu ČT Doktor Martin. Právě v něm jí Miroslav Donutil (65) coby doktor Elinger ošetřoval bolavý kotník. Tenkrát ještě netušila, že za pár měsíců bude kvůli zraněné noze potřebovat skutečné lékaře!



Přečtěte si
ararat
21. 7. 2016 • 09:18

chaluge = Mařeno Sommerová,no jsou to dvě skvělé herečky a co jsi ty? bůůůůůáva z velkým KÁ jsi hloupá a nadutá pacientka z Bohnic co nic neumí a nic nemá ani ta postel na které chrápeš je státní..hi 21. 07. 2016 05:37

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.