Vlastimil Harapes oplakává prasynovce! A jeho táta? Zpíval synovi do nebe... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Vlastimil Harapes oplakává prasynovce! A jeho táta? Zpíval synovi do nebe...

Známý písničkář Jindra Kejak zpíval synovi Davidovi do nebe.
Známý písničkář Jindra Kejak zpíval synovi Davidovi do nebe.  (Foto: ara)

Nepláče jen Vlastimil Harapes (69) ale i otec tragicky zesnulého Davida (†25). Jeho táta, známý písničkář Jindra Kejak (50), zpíval na festivalu v Droužkovicích na Chomutovsku synovi Davidovi do nebe. 

Nejen Vlastimil Harapes nezrušil kvůli smrti prasynovce Davida (†25) své pracovní povinosti, ale i Davidův otec musel na podium. „U nás umělců nikoho nezajímá, jak nám je, divák to nesmí pocítit,“ pronesl Harapes. „To je pro Tebe Davídku. Děkuji všem, kteří jste přišli. David by chtěl, abyste se bavili,“ lámal se na festivalu hlas tátovi, který před pár dny přišel tragicky o syna a dnes ho musí pohřbít.

Pracovní úraz, který se mladíkovi stal 7. července v prunéřovské elektrárně, stále vyšetřuje policie. Dopravní pás ho strhl do soukolí. Hlas nešťastného táty při zpěvu však nabýval na síle. Lidé mu po skončení odpověděli potleskem ve stoje. „Ten patří mojí ženě Haně, že drží mě, i když prožívá nejhorší chvíle svého života. Děkuji za sebe a za našeho Davídka, že jste přišli...,“ loučil se Jindra Kejak. 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.