Komentátor Bosák proti pasákům: Leda hov.., kamaráde! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Komentátor Bosák proti pasákům: Leda hov.., kamaráde!

Bosáka ve Francii přepadla trojice mužů.
Bosáka ve Francii přepadla trojice mužů. (Foto Aha! - David Raub)

Naval prachy! Fotbalový komentátor Jaromír Bosák (51) měl během Eura na kahánku. Mrazivý zážitek z přepadení vylíčil na svém blogu.

V ulicích Francie není v noci bezpečno, což na vlastní kůži okusil známý hlasatel ČT. Po osmifinálovém duelu Anglie s Islandem (1:2) procházel ulicemi Nice a fotil, co mu padlo do oka. Radostí šílící islandské fans, zajímavě osvícenou budovu či uličku.

Bohužel návrat na hotel se v mžiku změnil v noční můru! Bosák se znelíbil trojici mladých mužů, kteří ihned spustili: „Foto girl, money“ (volně přeloženo: vyfotil jsi dívky, naval prachy)… Dotyční si totiž mysleli, že se Bosákovi do objektivu připletly i lehké děvy patřící ke zmíněným mužům a tudíž je jim povinen zaplatit. Na to Bosák odvětí: „Leda ho***, kamaráde!“ Dramatickou chvíli, při které šlo o život (Bosáka obklíčí), ukončí až policejní hlídka, která naštěstí projíždí kolem v hodině dvanácté…



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.