Fotbalového komentátora Bosáka v Brazílii přepadli! Zachránil ho brutální kopanec | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Fotbalového komentátora Bosáka v Brazílii přepadli! Zachránil ho brutální kopanec

Komentátor Jaromír Bosák si prožil v Brazílii horké chvilky.
Komentátor Jaromír Bosák si prožil v Brazílii horké chvilky. (David Raub, RR, koláž Ahaonline.cz)

Brazílie v těchto dnech nežije jen fotbalem, ale také nemalou kriminalitou. Země, ve které se stále protestuje proti předraženému mistrovství, zatímco miliony lidí trpí chudobou, je s bezpečností už drahnou dobu na štíru. A útok se tak nevyhnul ani české výpravě.

„Máme za sebou první přepadení. Výrostek mi chtěl strhnout řetízek, kolega Jirásek ho mocným kopem zneškodnil. Foto bohužel není k dispozici,“ napsal Jaromír Bosák na svůj twitterový účet a vlastně tím jen potvrdil, že v zemi není, přes veškerou snahu policie, bezpečno. Statisíce turistů jsou zkrátka pro tamní zlodějíčky příliš velkým lákadlem.

Bohužel se dějí i mnohem horší věci, než jen pokusy o krádeže zlata. Čtyřiadvacetiletá Američanka měla být znásilněna, když přespávala u místních. Před hotelem, kdy bydlí i bývalý fotbalista Gary Lineker, byl přepaden pracovník televize. Trenéry Bosny pro změnu pronásledovali muži na kolech, ale naštěstí je zastavila policie.

Počet okradených fanoušků už nikdo ani neupřesňuje. Doufejme tedy, že svátek fotbalu neskončí tragicky a vše se policii, která neváhá střílet, podaří ukočírovat.

Autor:  ph

Přečtěte si
popocatepetl
16. 6. 2014 • 20:02

Zásadně ho neposlouchám, ale nadřazenost samce odtrženého od reality, který po brazilském městě chodí s řetízkem (ač mu každý řekne - nebo se to může dočíst, že na šperky tamní bandy letí jako šváby na pivo), ilustruje i tento příběh.

popocatepetl
16. 6. 2014 • 19:59

Chodit v Riu nebo Sao Paulu s řetízkem na krku??? KAŽDÝ turistický průvodce každého turistu už v prvních slovech varuje, že řetízky, náramky a náušnice z drahých kovů do brazliských měst nepatří! Bosák se cítil jako takový hrdina a suverén, že na to kašlal? nebo si to snad dokonce ani nepřečetl? No tak dostal, co mu patří, a ještě to dobře dopadlo, náušnice někteří odřezávají i s uchem.

defakto
16. 6. 2014 • 17:20

....... do koulí ? ....... měli mu tam rozbít tu jeho arogantní držku ! ........ tak snad příště !

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.