Felix Slováček to s pilou neumí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Felix Slováček to s pilou neumí

Felix Slováček se oháněl pilou a dal za pravdu přísloví dvakrát měř, jednou řež!
Felix Slováček se oháněl pilou a dal za pravdu přísloví dvakrát měř, jednou řež!  (pro Aha! – Igor Zehl)

BRNO – Felix Slováček (63) nehraje pouze se svým Big Bandem! Když na to přijde, je i u takové události, jakou je přeměřování geometrického středu města Brna! „Já jsem jim podržel pilu, se kterou řezali představitelé různých politických stran, jinak s tím nástrojem neumím vůbec zacházet,“ smál se hudebník.

BRNO – Felix Slováček (63) nehraje pouze se svým Big Bandem! Když na to přijde, je i u takové události, jakou je přeměřování geometrického středu města Brna! „Já jsem jim podržel pilu, se kterou řezali představitelé různých politických stran, jinak s tím nástrojem neumím vůbec zacházet,“ smál se hudebník, který se na »přeměřování« sešel i se svým kamarádem a jazzmanem Laďou Kerndlem či Jitkou Zelenkovou.

Slováček přijel na třetí ročník oslav, které se konaly k osvobození města Brna, bez manželky Dády Patarsové, ale zato se synem Felixem juniorem! A slavný saxofonista tu měl sám co slavit! „Před čtyřiceti lety jsem se osvobodil od brněnské JAMU, kterou jsem dokončil, od té doby mě pojí s Brnem přátelé. Ale na nějaké paření není žádný čas,“ postěžoval si se smíchem hudebník, kterého dnes večer čeká vystoupení v brněnském Rondu s legendárními Alexandrovci.

„Mám v plánu obléct si jejich uniformu,“ dodal spiklenecky Slováček. Na akci nemohla chybět ani brněnská rodačka Jitka Zelenková, která v poslední dubnový den potěšila fanoušky písničkou o čarodějnicích a dvěma přídavky, ani Laďa Kerndl, který si na slavnost odskočil ze svého nedalekého statku v Žernovníku. Na něm mu v těchto dnech jeho kamarádi dokonce tesají a pomáhají stavět pravý skautský totem!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.