Lucie Bílá: Co se dělo u smrtelného lože, šokuje! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Lucie Bílá: Co se dělo u smrtelného lože, šokuje!

Lucie s milovanou maminkou.
Lucie s milovanou maminkou. (Foto Aha! – P. Machan, D. Malík, D. Kolářová, M. Pátek)

Hana Zaňáková (†76) zemřela v únoru letošního roku. Byly to rozhodně jedny z nejsmutnějších chvil v životě Lucie Bílé. O svojí mamince zpěvačka vždy mluvila jako o strážném andělovi a chtěla mít nějakou hodně osobní vzpomínku, proto u jejího smrtelného lože udělala něco opravdu neobvyklého…

Dva dny před smrtí maminky jí Lucie Bílá sejmula otisky prstů, které použila k výrobě medailonu. „Přiznám se, že jsem na chvilku ztratil řeč, když mě požádala o vyrobení památky na svou maminku s jejím otiskem prstu,“ svěřil se na sociální síti Tomáš Stríž, který je výrobcem šperku.

Šperkař možná ztratil na chvíli řeč, ne však šikovnost. „Lucka byla velmi šťastná, když jsem jí po představení Carmen odevzdal vojenské placky a srdíčko s otiskem prstu její mámy a táty, které tak bude mít stále při sobě,“ dodal šperkař.

 „Pro Lucii byla maminka vším,“ svěřil Blesku člověk blízký zpěvačce a to je zřejmě i důvod, proč chce mít památku na maminku stále při sobě. Hana Zaňáková (†76) zemřela po dvouletém boji s následky dvou vážných mozkových příhod. Kvůli silnému krvácení do mozku dokonce musela být operována, poslední rok prožila v nemocnici.

 



Přečtěte si
-bello-
12. 5. 2016 • 12:43

Když má někdo svou mámu nebo tátu tak moc a moc rád, dělá všechno pro to , aby je měl dál.. brání se. Někomu stačí chodit na břeh řeky vzpomínat, někdo má doma popel, někdo otisky, někdo na zdi obraz. Tohle chápu.

trhnisinadledvinkou
12. 5. 2016 • 09:40

pervezní blbka

stekajicikocka
11. 5. 2016 • 14:36

Zajímnalo by mne jaké má Lucie náhledy na personál v nemocnicích, na jejich citlivý přístup, nejen zdravotní péči. Určitě to ona má třrčochu jinak, když je známá, ale může to mít zase jiná negativa./ Neupřímnsot, snad falešné sympatie, které třeba vykazují i domorodci vůči turistům v chudších ch zemích, taby dostali dárek, bakšiš, ap./

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.