Drama na kolejích! Karel Šíp jen krůček od smrti! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Drama na kolejích! Karel Šíp jen krůček od smrti!

Kdyby věděl, co ho při návratu čeká za horor, zmizel by mu úsměv ze rtů.
Kdyby věděl, co ho při návratu čeká za horor, zmizel by mu úsměv ze rtů. (Foto Aha! – David Kundrát, Herminapress.cz, ara)

Vteřina nepozornosti, špatná viditelnost a rychle jedoucí tramvaj se mohly stát osudnými pro Karla Šípa (70). Při odchodu z oslavy 85. narozenin Jiřiny Bohdalové byl moderátor tak roztržitý, že ho mohla srazit tramvaj. Zachránila ho jen pohotovost fotografů deníku Aha!.

Od tragédie ho dělily jen centimetry! Kdyby v úterý neměl moderátor Všechnopárty nad sebou anděla strážného a po boku fotografy Aha!, nemusel být už mezi živými. „Pan Šíp opouštěl Michnův palác v doprovodu manželky okolo třiadvacáté hodiny. Když vyšli na ulici, rozhlížel se a bavil se se ženou o tom, že musí sehnat taxi,“ popsal fotograf událost pár vteřin před příjezdem tramvaje.


„Když uviděl přes ulici vůz taxi, zvedl ruku na znamení a udělal pár kroků vpřed. Bohužel si nevšiml, že stojí v kolejišti. A protože koukal na taxi, neviděl, že se na něj zleva řítí rychle jedoucí tramvaj,“ zavzpomínal na děsivý zážitek fotograf. „Naštěstí stihl udělat malý krok vzad, když jsme na něj začali křičet. Instinktivně jsme ho chytili za ruku, aby nespadl. Tramvaj mu prosvištěla před obličejem,“ popsal očitý svědek.

„Šlo opravdu o centimetry a obrovské štěstí. A to si také pan Šíp rychle uvědomil, protože vteřinu po tom, co zběsile zvonící tramvaj odjela, hrůzou zbělal a roztřásl se,“ dodal fotograf, který moderátorovi zachránil život. Šíp za záchranu života poděkoval a pak ho manželka Iva (40) doprovodila do taxíku a odjeli domů.

Nepomohly by mu ani tisíce v kapse!
Na oslavu Bohdalové přijel moderátor dobře vybavený. Nejenže přivezl dary, ale také měl pěkně naditou peněženku. Když platil při svém příjezdu řidiči taxi, nechtěně prozradil, že u sebe běžně nosí víc než 4000 korun.



Přečtěte si
brunos
5. 5. 2016 • 20:05

Autor této slátaniny by měl navštívit psychologa.

dzery
5. 5. 2016 • 11:23

Někdo je roztržitý někdo má virózu...

bb88
5. 5. 2016 • 10:10

Co tam dělal do 11hod ? To mu trvalo tak dlouha a¨než sežral ty dva chlebíčky a sklenku vína od Bohdalky ?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.