Karel Šíp (70) po deseti letech dřiny vydělal 25 miliónů! Díky pořadu Všechnopárty! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Karel Šíp (70) po deseti letech dřiny vydělal 25 miliónů! Díky pořadu Všechnopárty!

2015 Šíp se během deseti let stal miláčkem národa.
2015 Šíp se během deseti let stal miláčkem národa. (Foto: ČT)

Zlatý důl! Za ten může Karel Šíp (70) považovat pořad Všechnopárty, který dnes slaví 10 let. Dřina při přípravě scénáře a stovky hodin natáčení se moderátorovi vyplatily. Na konto si připsal 25 000 000 Kč a jeho popularita vystoupala ke hvězdám.

Když 24. listopadu 2005 poprvé pozdravil diváky z obrazovky ve svém novém pořadu, nikdo netušil, že Šípovi odstartuje hvězdnou kariéru, udělá z něj jedničku České televize i milionáře. „Když jsem začínal, velmi jsem se vyhýbal improvizaci. Kdyby mi tehdy někdo řekl, že budu jednou dělat talk show, založenou právě na improvizaci, a dokonce jednou týdně, smál bych se. Nevěřil bych,“ bilancuje Šíp. „Vypadá to, že ještě nekončím. Je to sice pokaždé malé dobrodružství, ale to mně na tom právě baví a doufám, že to baví i diváky. Doslova se pokaždé těším do práce. Kdo to dneska může říct...“ dodal moderátor.


Všechnopárty není ale jen zábava a obrovská sledovanost, ale hlavně dřina. A proto si také prý předloni zaslouženě řekl o zvýšení honoráře zhruba o čtvrtinu, což měla být částka okolo 100 tisíc korun za jeden díl. Sumu na chatu České televize před dvěma roky také potvrdil. „I v naší branži platí, že odměna je na základě smluvní dohody. Navíc je tato dohoda čistě interní záležitostí mezi oběma smluvními subjekty. To, že se ta věc dostala ven, bylo nemorální od toho, kdo tuto informaci vynesl,“ odpověděl moderátor na dotaz jednoho z diváků. Díky tomu, že v průměru točí okolo 42 dílů ročně a zpočátku se jeho honoráře mohly pohybovat okolo 50 000 korun za díl, si tak za deset let mohl podle odhadů denku Aha! vydělat okolo 25 000 000 korun.



Autor:  zej

Přečtěte si
kolemdokola
24. 11. 2015 • 22:35

K vojenskému incidentu se odpoledne vyjádřil ruský prezident Vladimír Putin. "Dnešní ztráta je bodnutí do zad od kompliců teroristů. Jinak to prostě nemohu nazvat. Je zcela očividné, že náš letoun turecké území nijak neohrozil. Byl na misi, jejímž cílem je zlikvidovat mezinárodní teroristy operující v oblasti, z nichž někteří pocházejí z Ruska," uvedl Putin.

ellenic
24. 11. 2015 • 19:17

1pravda1 Máš pravdu, také se mi jeví jako lakota a ty tahanice s bývalou manželkou, propírání v bulváru, hrozné . Jenže on má hroší kůži, mohl by hrát Harpagona v Národním divadle i bez režiséra. Pokud má TV na rozhazování platit mu za jeden díl sto tisíc korun, tak tomu moc nerozumím. Zase tak úžasné to jeho řečnění není . Přestala jsem se na tento pořad dívat, naštěstí mám co vybírat z nabídky kabelové televize .

1pravda1
24. 11. 2015 • 17:50

A na co mu ty peníze jsou? Jen pro ty, co to zdědí, Šíp je totiž známý svou lakotou, jeho nová manželka dokonce řekla, že jí kontroluje jestli koupila jedno mléko nebo dvě, a s Holanovou, se kterou má syna Karla se soudil roky o každou korunu! A to spolu žili hodně dlouho. U lakomce je celkem jedno kolik má peněz, stejně jen shrabuje a neužije si je, za to jeho příbuzní po jeho smrti si je užijí. Tak to je.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.