Štvanice na Preisse! Kdo zaváhal, nežere! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Štvanice na Preisse! Kdo zaváhal, nežere!

Viktor Preiss je u diváků velmi oblíbený. V Divadle na Vinohradech bude chybět.
Viktor Preiss je u diváků velmi oblíbený. V Divadle na Vinohradech bude chybět. (Foto Aha! – Martin Hurda, Divadlo na Vinohradech)

Na začátku roku legendární herec Viktor Preiss (69) oznámil, že dohraje tuto divadelní sezonu a odejde do důchodu! Fanoušci od té doby bojují o lístky na jeho představení. Až na výjimky jsou všechna vyprodaná.

„Každý máme určitou psychickou a fyzickou kapacitu, a tedy i hranici unavitelnosti, svoji míru soudnosti a odpovědnosti,“ obhajoval na začátku roku svůj odchod do důchodu Preiss. A na svém rozhodnutí i přes přímluvy od vedení divadla i fanoušků do této chvíle nic nezměnil.


„Přední vinohradský herec Viktor Preiss se rozhodl ukončit své jevištní účinkování a divadlu i divákům nezbývá než jeho rozhodnutí respektovat a těšit se na jeho další hereckou práci ve filmu, rozhlase a televizi,“ ohlásilo na svých stránkách Divadlo na Vinohradech a upřesnilo, kdy přesně dojde k derniérám tří představení, v nichž Preiss hraje.

Na Brouka v hlavě a Soudce v nesnázích fanoušci okamžitě vykoupili až do června všechny lístky, na komedii Vstupte! bylo ještě před uzávěrkou tohoto vydání magazínu Aha! TV v prodeji několik málo vstupenek. Ti, na které se nedostalo, teď bombardují divadlo, aby přidalo další představení. Jenže to už není kvůli hotovému programu až do závěru června možné!



Přečtěte si
ivoadler
29. 4. 2016 • 10:28

Zaplať pánbu. Největší umění je umění včas odejít. Takových kumštýřů zase tolik není. Navíc nechtějí slevit ze svého životního standartu.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.