Všechno pokažené: Viktor Preiss (67) prodělal kolaps! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Všechno pokažené: Viktor Preiss (67) prodělal kolaps!

Není jisté, kdy se Preiss vrátí do Divadla na Vinohradech.
Není jisté, kdy se Preiss vrátí do Divadla na Vinohradech. (Foto Aha! – Pavel Machan, David Malík, ara)

Na uplynulé svátky jen tak nezapomene! Herec Viktor Preiss bojuje od Vánoc podle informací deníku Aha! se zápalem plic. Kvůli němu dokonce musel do nemocnice.

Jako by měl málo starostí! Během prosince Preisse a jeho manželku Janu (66) vystrašil pokus o sebevraždu jejich syna Martina (42), kterého osobně doprovodili do psychiatrické léčebny. Když už se herečtí manželé Preissovi těšili, že si v poklidu užijí nejkrásnější svátky v roce, Viktorovi se udělalo zle.


Převoz do špitálu
Podle informací deníku Aha! se kašlající a oslabený herec nechal na Štědrý den ráno převézt do nemocnice na vyšetření. Diagnóza lékařů zněla jasně: Máte zápal plic a musíte se léčit! Preiss tak nemohl 25. prosince odehrát představení Soudce v nesnázích v Divadle na Vinohradech. »Herec v nesnázích« tím ale zkazil svátky svým kolegům. Vedení divadla na poslední chvíli změnilo program a povolalo do práce všechny, kdo hrají v představení Hašler.
To většinu diváků, kteří si chtěli užít 1. svátek vánoční ve společnosti Viktora Preisse, překvapilo. „Nebylo snadné udělat změnu představení, a ještě o tom během Štědrého dne a prvního vánočního svátku informovat,“ prohlásil ředitel vinohradské scény Tomáš Töpfer(63).
Zrušil i Silvestr
Nemoc Viktora Preisse bohužel donutila divadlo zrušit i silvestrovské představení Brouk v hlavě. „I když jsem tajně doufal, že jej Viktor snad odehraje. Bohužel to nebylo možné,“ svěřil se Töpfer. „Několik dnů na začátku ledna se nehraje, tak snad si do té doby zápal plic vyléčí. Jsem sice průběžně o jeho stavu informován, ale odhadnout, kdy mu lékaři dovolí opět hrát, se neodvažuji,“ dodal ředitel vinohradského divadla.



Přečtěte si
6010
5. 1. 2015 • 11:35

Ano, stav pana Preisse seniora je v důsledku chování jeho syna.Oslabilo mu to imunitu.A že kolegům zkazil svátky, to snad někdo nemyslí vážně.On za to nemůže,že má zápal plic.Přejeme mu brzské uzdravení a ať se vše v jeho rodině zase dá do pořádku.

ochcallis
5. 1. 2015 • 10:54

Panu Preissovi přej,i aby se zbavil závislosti na drogách zvaných nikotin

anitsalv2012
5. 1. 2015 • 08:54

Přeji brzké uzdravení.Přístup divadelního ředitele je taky k zamyšlení-holt plná kasa je přesnější...

pelagie
5. 1. 2015 • 08:09

Kolaps ? A pak zápal plic ? Divné....pravděpodobně zapracovaly nervy po těch všech z událostech v jejich rodině, Ta je celá nějaká depresivní, matka Jana několik let přestala komunikovat s okolím a nemohla se smířit s tím, že stárne, otec již taky několikrát odpadl no a jejich syn to prostě zdědil, s tím nic neudělají...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.