Rok od rodinné tragédie Radka Kuchaře z Perníkové věže! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Rok od rodinné tragédie Radka Kuchaře z Perníkové věže!

2002: Perníková věž - Perníková věž Radek Kuchař si zahrál s Janem Dolanským.
2002: Perníková věž - Perníková věž Radek Kuchař si zahrál s Janem Dolanským. (Foto: ara)

Už je to rok, co přišel o život. Rudolf (†59), otec herce a podnikatele Radka Kuchaře (37), se loni koncem března zřítil nedaleko Modravy se svým soukromým vrtulníkem. Tragédii zavinilo špatné počasí. Syn Radek teď natočil na počest táty klip.

„Kluci ze skupiny The Drops napsali na výročí pro mého tátu skladbu s názvem Vzhůru. Natočili jsme klip. Já ho produkoval a Vítek Pokorný režíroval,“ svěřil Aha! syn zesnulého. V rodině Kuchařů je láska k létání dědičná. Pilotem je i Radek, známý například z filmu Perníková věž, seriálů Ulice či Případů 1. oddělení, který si zahrál i po boku Bruce Willise ve filmu Hartova válka.


Radek přežil smrt
Radek havaroval rok před otcem na jaře 2014 u obce Sulice nedaleko Prahy. Na palubě měl v té chvíli ženu Barboru (27) a dvojčata Rudolfa a Radka (5). „Když jsem zjistil technickou závadu, udělal jsem manévr, který mě naučili při výcviku, abych sebe a rodinu dostal na zem co nejbezpečněji,“ řekl Kuchař. Jeho táta loni takové štěstí neměl.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.