Exšéfka Miss Maláčová o drsných smlouvách: Povede to k podvodům! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Exšéfka Miss Maláčová o drsných smlouvách: Povede to k podvodům!

Michaela Maláčová se s tak drsné smlouvy odsuzuje.
Michaela Maláčová se s tak drsné smlouvy odsuzuje.  (Foto Aha! – Martin Hykl, David Kundrát, Jan Tůma, ara )

Přestože se Michaela Maláčová (44) od soutěže krásy distancovala, otrokářské smlouvy s vítězkami ji pořádně zvedly ze židle. Zakladatelce České Miss se nechce věřit tomu, že by po nich agentura požadovala až 70 % výdělků!

„Nic podobného jsem nikdy neviděla, nikdy bych něco takového dívkám nenavrhla. Běžná provize je okolo dvaceti či pětadvaceti procent. A jako Miss bych to určitě nepodepsala,“ řekla deníku Aha! Maláčová, která se v roce 1991 stala Miss Československo a v roce 2005 založila vlastní soutěž krásy. Po deseti letech ji ale prodala a majitelkou se stala podnikatelka Marcela Krplová (45). Letos nové vedení údajně přišlo s pekelnými smlouvami pro finalistky, včetně vítězky České Miss 2016 Andrey Bezděkové (21), které se musely upsat nejen na pět let, ale ještě odvádět až 70 % výdělků.


„Myslím, že by to odrazovalo dívky od soutěže a ty zbylé by to vedlo k obcházení a porušování smlouvy. Podle mě by to dívky mělo bavit, v soutěži a agentuře by měly najít partnera, který jim nabídne příležitost, zázemí a práci,“ míní exředitelka s tím, že to na trhu není jednoduché. „I my jsme dívkám vysvětlovali, že nemohou čekat zázraky, že ne každá Miss uspěje a vydělá si velké peníze. Také pořadatel nemůže očekávat velký příjem z práce soutěžících. Není to velká částka v porovnání s celoročními náklady na soutěž,“ uzavírá Maláčová.

Finále nesledovala
Se soutěží krásy se Michaela Maláčová definitivně rozloučila. „Nesledovala jsem ani přímý přenos České Miss 2016,“ vysvětlila manželka finančníka Zdeňka Bakaly (55) s tím, že je momentálně pracovně v Americe.



Přečtěte si
asiblazen
5. 6. 2016 • 01:58

exmissmimomísovnice ať nekecá,že neví,za čí peníze bydlí

-bello-
7. 4. 2016 • 09:00

Maláčová je figurka, jejíž soutěže Česká MISS nevyprodukovaly taky nic extra.Z kolika holek za tu dobu někoho udělala?! Její holky předvádí podprdy, stříhají pásky na dostizích a plácají se od hokejky k hokejce , neb si myslí, že jsou fakt, ale fakt ukrutně světové manekýny

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.