Brusel v krvi: 4 největší záhady teroru! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Brusel v krvi: 4 největší záhady teroru!

Výbušninu zvanou Satanova matka neodhalí ani letištní kontrola.
Výbušninu zvanou Satanova matka neodhalí ani letištní kontrola.  (Foto: Reuters, EPA, AP, ČTK, ara)

Vyšetřovatelé pomalu dávají dohromady střípky faktů o úterních teroristických útocích v Bruselu, při kterých zemřelo nejméně 34 lidí. Že je mají na svědomí radikálové z Islámského státu, bylo zjevné už od začátku, identifikováni byli už i dva sebevražední atentátníci... Pozvolna začínají zjišťovat i další podrobnosti a první teorie, jak útok vypadal.

Teorie č. 1: Záhada levé rukavice
Bezpečnostní kamery zabraly bratry Brahima Bakraouiho, jak s neznámým kumpánem letištní halou tlačí svá zavazadla napěchovaná výbušninami. Na první pohled se asi každý pozastaví nad tím, proč mají oba jen jednu rukavici... Podle bezpečnostních expertů je to prosté – v rukavicích mají teroristé schované roznětky! Škoda, že to nikoho na letišti nenapadlo dříve, než je stihli aktivovat...

Teorie č. 2: Satanova matka
V Bruselu zabíjely pravděpodobně stejné bomby jako v listopadu v Paříži! Mezi teroristy je tzv. Satanova matka velmi oblíbená – materiál na výrobu je k dostání v každé lékárně! Výbušnina navíc neobsahuje atomy dusíku, které jsou odhalitelné detektory. S bombou z látky TATP (triperoxid acetanu) tedy lze projít i letištní kontrolou!


Teorie č. 3: Symbolický čas
K poslední ze série explozí v belgické metropoli došlo v 9 hodin 11 minut. Má to svět chápat jako připomenutí největšího teroristického činu všech dob? Datum 11. září (v USA zapisované 9/11) má už každý navždy spojené s útokem na newyorská »dvojčata« v roce 2001. Je shoda čísel čistě náhodná?

Konspirační teorie č. 4: Stojí v pozadí ilumináti?
Že se stane něco zlého, předpověděl uživatel Redditu vystupující jako »lordrotschild« už čtyři měsíce dopředu! Z jeho příspěvku z 22. listopadu mrazí v zádech: „Co se stane 22. března? Tuší někdo, co mají na ten den ilumináti za lubem? Odpálí IS londýnský Big Ben?“ ptal se ostatních uživatelů, přičemž narážel na to, že číslo 322 je symbolem tajného spolku iluminátů »Skulls & Bones« (Lebky a kosti), jehož členy byli mimochodem i američtí prezidenti George H. W. Bush (91) a George W. Bush (69)... Právě 22. března (v USA se datum píše ve formátu 3/22) zmasakrovali indiáni stovky evropských osadníků ve Virginii (1622) a byla dokončena i první plynová komora v Osvětimi (1943).

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.