Smrt úřaduje v Bruselu: Pomsta za Abdeslama? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Smrt úřaduje v Bruselu: Pomsta za Abdeslama?

Letiště v Bruselu.
Letiště v Bruselu. (Foto Twitter)

Belgické hlavní město Brusel se dnes stalo terčem teroristických útoků! Vše začalo dvěma výbuchy na letišti Zaventem a pokračovalo výbuchem v metru. Jedná se o pomstu za dopadeného Abdeslama?

Jako první Bruselem po osmé hodině ráno otřásly dva výbuchy na letišti Zaventem, kde je momentálně zaznamenáno čtrnáct mrtvých lidí a mnoho zraněných! Vládne zde velká panika a zranění lidé leží na chodbách v kalužích krve! Útoky na letišti měl na svědomí sebevražedný atentátník...

„Chystal jsem se na odbavení, když vybuchly dvě bomby. Nic jsem neviděl, všechno se hroutilo. Sklo. Byl to neuvěřitelný zmatek. Lidi utíkali pryč, spousta lidí ležela na zemi, bylo mnoho zraněných,“ popsal situaci svědek Versele.

Další výbuch byl zaznamenán v bruselském metru, a to ve čtvrti Maalbeek, v jejíž blízkosti leží instituce Evropské unie. Zemřelo zde dvacet lidí. 

V Bruselu je tak vyhlášen nejvyšší čtvrtý stupeň ohrožení. Zastaven je provoz celé hromadné dopravy...

Více o útocích v Bruselu - ZDE!



Přečtěte si
-bello-
23. 3. 2016 • 00:07

amplituda jsem mrtvá smíchy

majojo
22. 3. 2016 • 20:20

Jistě, Abdelsalam žere nekošer pizzu, protože je sebevražednej atentátník a chce se nechat chytit. Bodejť by se odpálil někde na nádraží. Teď jako spolupracuje a přitom se těší, protože už ví, co se plánuje....

hejhej
22. 3. 2016 • 15:01

Za všechny ty teroristické útoky může především EU spolu s krávou Merkelovou a USA. Pomoc měla být na jejich území a ne je zvát do Evropy. Muslimové budou vždycky s námi pohrdat, vraždit, jejich myšlení je 400 let zpátky. Ti do Evropy nepatří. Mírumílovní musimové nejsou, neuznávají ženy, jiné náboženství, je jim vlastní násilí podle jejich Koránu ve jménu Alláha. Když mu tak věří a třískají k němu hlavou o zem 5x denně, proč jim nepomůže ???

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.