Leichtová z Comebacku (30) odhodila zábrany: Nahota na prodej! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Leichtová z Comebacku (30) odhodila zábrany: Nahota na prodej!

Kristýna Leichtová by se dnes jako herečka nebála ani odvážnějších milostných scén.
Kristýna Leichtová by se dnes jako herečka nebála ani odvážnějších milostných scén. (Aha! – Marek Pátek, Martin Hykl, ara)

Kristýna Leichtová se za roky, které se věnuje herectví, dostatečně „otrkala“ a přesto, že je v soukromí spíše stydlivější, nahota před kamerou jí už nedělá žádný problém.

Herečka, kterou proslavila role Ivy v seriálu Comeback, se částečně odhalila už ve filmech Účastníci zájezdu (2006) a Bastardi (2010). Sama ale přiznává, že tenkrát si ještě nebyla sama sebou tak jistá. „Když jsem byla mladší, tak jsem se styděla více, ale teď je mi to prakticky jedno. Asi jsem více srovnaná se svým tělem,“ přiznává v Nedělním Blesku Leichtová.


Rodiče ale z dcery, která odhodila zábrany, už tak nadšeni nejsou. Když je pozvala do Divadla Komedie, kde ve hře Korunovace jako prostitutka velice přesvědčivě předstírá milostnou scénu, mamince se to zrovna moc nelíbilo. Na druhou stranu by se ale pohoršená paní Leichtová nebránila dceřině nahotě pro vlastní prospěch. Leichtová totiž přemýšlí, že by nafotila kolekci fotek ve spodním prádle pro propagaci maminčina obchodu.



Přečtěte si
mirkazam
15. 3. 2016 • 16:32

Kristýna je krásná holka,tak proč by se neukázala...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.