První díl Bailanda – pastva pro oči: Holky, bravo! Byl to pohled pro bohy... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

První díl Bailanda – pastva pro oči: Holky, bravo! Byl to pohled pro bohy...

Sexbomba Iva Kubelková předvedla na začátku svého tance polohu lotosový květ, a všechny přítomné muže tím uvedla do extatického transu!
Sexbomba Iva Kubelková předvedla na začátku svého tance polohu lotosový květ, a všechny přítomné muže tím uvedla do extatického transu! (Aha!: Marek Pátek)

PRAHA – První díl taneční soutěže Bailando televize Nova připomínal mnohem spíše přehlídku spodního prádla zúčastněných tanečnic! Dráždivě odskakující sukénky a decentně vykrojené prádélko působilo na všechny mužské diváky jako živá voda.

První díl taneční soutěže Bailando televize Nova připomínal mnohem spíše přehlídku spodního prádla zúčastněných tanečnic! Dráždivě odskakující sukénky a decentně vykrojené prádélko působilo na všechny mužské diváky jako živá voda. A i když tříhodinový taneční maraton pány občas uspával, každá další odvážná kreace takových krásek, jakými jsou třeba Iva Kubelková (29) či Lucie Borhyová (28), nemohla nikoho nechat netečným. A že se bylo na co koukat!

Sexbomby Iva Kubelková a Lucie Borhyová totiž při otočkách, přemetech a zvedačkách se svými tanečními partnery odhalily přesně to, na co zvědavé oči nejednoho muže čekaly. Kubelková dokonce zahájila svůj jive polohou lotosového květu a během tance si stihla dát nohu za hlavu.

Pozadu za nimi nezůstala ani Jana Paulová (52), která předvedla roztomile rozpustilou kreaci mladičké roztleskávačky, a při poskakování divákům odhalila vysportovaný a pevně tvarovaný zadeček.

Ty mladší pak jistě rozvášnila například partnerka Jirky Mádla Laďka Dolhá, Zdeněk Podhůrský s Lenkou Sekaninovou či Adéla Gondíková. „Bailando je show a sexappeal k tanci a k tomuto typu zábavy patří. Lidé to mají rádi. Možná i proto neměly Lucka s Ivou problém s hlasy poroty a umístily se vysoko v hodnocení,“ svěřil se nám jeden z choreografů.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.