Pavel Soukup (67) promluvil o smrti: Bylo to jako když… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Pavel Soukup (67) promluvil o smrti: Bylo to jako když…

Pro Pavla Soukupa byl rok 205 ze zdravotního hlediska hodně náročný...
Pro Pavla Soukupa byl rok 205 ze zdravotního hlediska hodně náročný... (Foto Aha! – David Kundrát a Městské divadlo Brno)

Loňský rok nebyl pro herce a dabéra Pavla Soukupa ze zdravotního hlediska vůbec příznivým. Při nedávném kolapsu přímo v divadle si prožil dokonce klinickou smrt. Co je tedy pravdy na pověstném světle na konci tunelu?

Klinická smrt, která u Pavla Soukupa nastala po zmiňovaném kolapsu, trvala dlouhé tři minuty. Herec na tyto momenty ale nevzpomíná jako na nic hrůzného, z čeho by měli mít lidé strach. „Já to měl, jako když vypnete pojistky. Najednou nebylo nic, absolutní nic. Jenom tma, ticho a nevědomí, a když mě křísily sestřičky z plzeňské záchranky, které seděly v divadle takřka vedle mě, tak jsem byl překvapený, cože se to děje. Probraly mě z něčeho velmi příjemného,“ prozradil týdeníku Sedmička.


Kromě tohoto kolapsu má za sebou Soukup v roce 2015 ještě prasklý žaludeční vřed a odhalení předrakovinného nádoru v tlustém střevě. Ačkoliv všechny tyto zdravotní nezdary bere jako určitý restart celého organismu, na druhou stranu díky kolapsu zjistil, že smrti se není třeba bát.



Přečtěte si
ivoadler
12. 1. 2016 • 15:08

Kdyby si aspoň trochu oholil knír a vzal náušnice, tak vypadá jako moje babička před smrtí.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.