Pavel Soukup (66) v šoku: Krutý verdikt lékařů přišel zcela nečekaně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Pavel Soukup (66) v šoku: Krutý verdikt lékařů přišel zcela nečekaně!

Ještě třetí týden po operaci neměl herec sil nazbyt.
Ještě třetí týden po operaci neměl herec sil nazbyt. (Foto Aha! – David Malík, archiv Pavla Soukupa, ara)

Všechno zlé může být i k něčemu dobré! Teď už to ví i známý herec, který se kvůli prasklému žaludečnímu vředu vloni dostal do péče lékařů. A ti mu doslova za minutu dvanáct odhalili ještě vážnější chorobu!

Podceňovat preventivní vyšetření se opravdu nevyplácí. „Kdyby nebylo pana doktora, který se podíval dovnitř, tak by nebylo toho vyšetřování potom, a já bych tady seděl, veselil bych se ze života a ve mně by něco bujelo, a já bych o tom ani nevěděl,“ řekl deníku Blesk Pavel Soukup, kterému před rokem na chalupě praskl žaludeční vřed a měl opravdu na kahánku. Kdyby ho včas nenašla manželka Isabela (49) s dcerou Patricií (20), byl by zřejmě vykrvácel. Na operační sál dostal na poslední chvíli a během pooperačních vyšetření mu lékaři odhalili nádor na tlustém střevě.

Důležitá byla zejména kolonoskopie, kterou by herec za jiných okolností zřejmě nepodstoupil. A právě díky tomuto vyšetření Pavel Soukup byl znovu operován a nyní se může považovat opět za zdravého. A nikoho nepřekvapí, že od té doby omezil konzumaci nezdravých jídel, která jsou spouštěčem nádorových onemocnění.



Autor:  al

Přečtěte si
-bello-
24. 9. 2015 • 23:44

No dobře, je to děsný, ale proč se musí nechat fotit FUJ tajbl takhle svlečený .

radkapatka
24. 9. 2015 • 16:11

Tak ten si chudák taky užil. Rakovina , prasklý vřed a nedávno ten infarkt !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.