Čachry v porotě Miss: Nova tlačila Gondíka! Proč? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Čachry v porotě Miss: Nova tlačila Gondíka! Proč?

Nová Miss ČR Kateřina Sokolová.
Nová Miss ČR Kateřina Sokolová.

BRNO – Tvrdě za svým! Jedině tak by se dal nazvat postup, který zvolila televize Nova při propagaci své chystané taneční show Bailando. Do poroty soutěže Miss ČR si proto Nova prosadila moderátora Bailanda Dalibora Gondíka (35).

Tvrdě za svým! Jedině tak by se dal nazvat postup, který zvolila televize Nova při propagaci své chystané taneční show Bailando. Do poroty soutěže Miss ČR si proto Nova prosadila moderátora Bailanda Dalibora Gondíka (35).

„Vedení Novy si nejen prosadilo Gondíka do poroty, ale ve scénáři dokonce muselo být, že během vyhlašování bude Gondík na pódiu a bude si s ním moderátor Čenský o Bailandu povídat,“ prozradil nám jeden z pořadatelů. „Lidem kolem Zapletala se to sice moc nelíbilo, ale prostě Nova si to prosadila silou. Strašně jim jde o to, aby Bailando mělo úspěch,“ dodal náš zdroj. Bailando startuje na Nově už tento pátek. Vedle Gondíka ho bude moderovat i herečka a tanečnice Kristina Kloubková (32).

Bailando: Víme, proč makají!


Autor: (efk)
Foto Aha!: Dalibor Puchta

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.