Vítová zaškolila malou rosničku | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Vítová zaškolila malou rosničku

Romana Vítová splnila vysněný sen Miss Barbie 2006 Lence Švejdové, která si přála vyzkoušet moderování relace o počasí.
Romana Vítová splnila vysněný sen Miss Barbie 2006 Lence Švejdové, která si přála vyzkoušet moderování relace o počasí. (: Jaroslav Tatek)

PRAHA – Rosnička Romana Vítová (29) splnila přání sedmileté Miss Barbie 2006 Lence Švejdové. Malá kráska z Přerova se totiž stala vítězkou celorepublikové soutěže a jako odměnu za tento titul získala kromě krásných hraček od Mattela také dárek v podobě nezapomenutelného zážitku v rámci »Dne splněných přání«.

Rosnička Romana Vítová (29) splnila přání sedmileté Miss Barbie 2006 Lence Švejdové. Malá kráska z Přerova se totiž stala vítězkou celorepublikové soutěže a jako odměnu za tento titul získala kromě krásných hraček od Mattela také dárek v podobě nezapomenutelného zážitku v rámci »Dne splněných přání«.

Jejím vytouženým přáním bylo setkat se s rosničkou televize Prima Romanou Vítovou a vyzkoušet si moderování pořadu Počasí. Moderátorský sen byl splněn a mladá školačka si tak zkusila, jak se počasí připravuje a uvádí. Lenka si vedla dobře a šikovně si poradila i se záludným televizním vysílacím systémem, který při natáčení počasí vše zobrazuje zrcadlově. „Zvládla to na jedničku a natočila vlastní relaci o počasí. Možná z ní za pár let vyroste konkurence dnešních rosniček,“ chválila Lenku Vítová.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.