Lucie Hadašová nepoužívá hřeben! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Lucie Hadašová nepoužívá hřeben!

Lucie Hadašová předvedla elegantní šaty s neelegantním rozcuchem na hlavě.
Lucie Hadašová předvedla elegantní šaty s neelegantním rozcuchem na hlavě. (Aha! – Dalibor Puchta)

PRAHA – To je ale rozcuch! Česká Miss Lucie Hadašová (20) na módní přehlídce v Lichtenštejnském paláci vypadala, jakoby právě vstala z postele! Její vlasy dostávají pěkně zabrat, nejinak tomu bude na vlasové show v Paříži, kam se Hadašová chystá. „Změny účesů a stylů mi nevadí, tedy pokud mi někdo neostříhá vlasy nakrátko,“ smála se blondýnka, kterou nedávno opustil její přítel Roman.

Zato první Česká vicemiss Eva Čerešňáková si svého přítele Adama nemůže vynachválit. „Se vším mi pomáhá, je mou velkou oporou,“ pochvalovala si deníku Aha! Čerešňáková svou lásku. „Teď se těším na to, až si vyberu jeho vánoční dárek, kterým mě překvapil. Čeká mě školení v jedné vynikající pražské restauraci, kde se mě ujme top kuchař, aby mě naučil brazilské speciality,“ rozpovídala se modelka nad talířkem plným ovoce.

„Vařit umím, ale takové speciality jsou pro mě španělskou vesnicí,“ přiznala Čerešňáková, která si smlsla na melounu a lososovi. Modelka ale neusíná na vavřínech a kromě přehlídek se věnuje také moderování. „Minulý týden jsem moderovala dvě akce, teď mě čekají další,“ dodala Čerešňáková.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.