Josef Rychtář je na mrtvici! Vydělávají na smrti Ivety Bartošové (†48)! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Josef Rychtář je na mrtvici! Vydělávají na smrti Ivety Bartošové (†48)!

Parazitování spojené s Bartošovou se neobjevilo poprvé. Poté, co se po zpěvaččině italském dobrodružství ujalo oslovení Džambulka, v Praze se objevila restaurace s tímto jménem a v Plzni chtěli dokonce pod tímto označením prodávat lihoviny.
Parazitování spojené s Bartošovou se neobjevilo poprvé. Poté, co se po zpěvaččině italském dobrodružství ujalo oslovení Džambulka, v Praze se objevila restaurace s tímto jménem a v Plzni chtěli dokonce pod tímto označením prodávat lihoviny. (Foto Aha! – Marek Pátek, Pavel Machan, ara)

Sprosté parazitování! Tak označil vdovec po Ivetě Bartošové (†48) akci v hudebním klubu, který se rozhodl na zpěvačce vydělávat. Josef Rychtář (57) je z produkce, nazvané Dušičkové oldies s Ivetou Bartošovou a navíc živě, vzteky bez sebe.

Po smrti Ivety se vyrojila spousta podnikavců, kteří se rozhodli na zpěvačce vydělat, ale tentokrát už zašli hodně daleko. Nejen že se koná »dušičkové oldies«, ještě slibují překvapení: I. B. live. „Hluboce se mě to dotýká, když je tam uvedeno live. Napsat tam, že je to živě, když každý rozumně myslící člověk musí vědět, že by tam musela být fyzicky přítomna,“ svěřil se Aha! rozhořčený Rychtář. „Dotyčný klub by neměl vydělávat na Ivetě tímto způsobem a dělat si na jejím jméně reklamu. Je to sprosté a nemorální,“ dodal.

Klub navíc porušuje zákon i tím, že použil zpěvaččiny fotografie bez svolení autora. „Já jsem přesvědčený, že nejen potřebují souhlas k tomu, aby použili fotografie Ivety Bartošové na plakátech, ale určitě by potřebovali souhlas, a to nejen z OSA ohledně tantiém, ale i k pořádání produkce svolení dědiců. Zvlášť, a to zdůrazňuji, pokud jde o tematickou produkci. Tam ti dědicové musejí mít možnost se vyjádřit i k tomu tématu,“ řekl Aha! JUDr. Jan Černý.





Přečtěte si
antonuis.j
4. 11. 2015 • 10:18

To je moc dobře, jen ať se dědek žere, a co nejvíc, a ať chlastá ještě víc, přeju mu to nejhorší.

zzapp
3. 11. 2015 • 23:41

robin5.... přesně.... a i ten drobný peníz za kvákání do bulváru by mu bylo třeba zamáznout...

zzapp
3. 11. 2015 • 23:37

antonuis.j jo jo, tak to je...trychtýř je pobouřen...

mekanik
3. 11. 2015 • 20:26

Pepek je na palici a ne na mrtvici,zase pujde plakat a udávat na polisii a nebo zavolá karabiniééééry tchurák

kaskada
3. 11. 2015 • 19:58

Jestli se někdo na I.B.podepsal a přiživil,tak VDOVEC!!!!!Vzal jí osobnost,svobodu,ůsměv,přátele.....život!!!!!!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.