Sto mega Stanislava Grosse (†45) v trapu! Vdova Šárka už má prý jasno! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Sto mega Stanislava Grosse (†45) v trapu! Vdova Šárka už má prý jasno!

Šárka pátrá po penězích , které zmizely z účtu Stanislava Grosse.
Šárka pátrá po penězích , které zmizely z účtu Stanislava Grosse. (Foto: Zbyněk Pecák, Ladislav Křivan, Petr Novotný, ara)

Zdálo se, že po smrti manžela Šárka Grossová a její dcery budou mít z čeho žít. Jenže peníze, které se za života bývalému expremiérovi podařilo vydělat na obchodech s akciemi, jsou fuč! Vdova má v hledáčku dalšího podezřelého…

Peníze zmizely z Grossova účtu těsně před jeho smrtí, bez vědomí jeho ženy. První Šarčino podezření padlo na Grossovy rodiče. „To jste nám vyrazili dech! Pokud se něco takového stalo, rozhodně o tom nic nevím a přísahám, že jsme žádné peníze nedostali,“ tvrdila tehdy Grossova maminka Alena.

Dalším podezřelým ze zmizení peněz je Grossova sestra Ivana. „Měla mít přístup do poslední chvíle k účtům Stanislava Grosse a taky o něj pečovala a často za ním jezdila,“ prozradil Blesku zdroj z blízkého okolí vdovy. Mezi Grossovou sestrou a Šárkou panovala nevraživost už za Grossova života. „O penězích se nehodlám vůbec bavit,“ znělo stručné vyjádření Ivany.

Finance, právě těch má v současnosti vdova nedostatek. Náklady na život sebe i svých dcer hradí pouze z peněz, které získá pronájmem bytu na Floridě. „Nemůže ani prodat žádnou z nemovitostí, protože zatím stále nebylo ukončeno dědické řízení,“ sdělil dále zdroj.

 

Přečtěte si
blamal
15. 2. 2016 • 02:00

Co je to hergot za formukaci "Jenže peníze, které se za života bývalému expremiérovi podařilo vydělat na obchodech s akciemi, jsou fuč!" ? Jak "vydělat"?Ukradl je!!! Kolik tomu dementovi,co napsal tuhle idiotskou odu na radost,knedlikarka Sarka plati?Tyhle ocistujici kydy,delajici z chtindy cistou,chudou zenusku,a ze zlodeje a gaunera uboheho chudaka,uz mi lezou krkem.Kretinsky a Tkac,to jste to dopracovali.K zbliti.

-bello-
4. 11. 2015 • 00:48

to jako, že nemá patrat, kdo jim do rodinného účtu hrábnul?Nejsi divná?

-bello-
4. 11. 2015 • 00:46

zzapp asi mi dáš za pravdu, že Gross nežil v době Horákové a a že asi kvůli Horákové bude radši hektar půdy kolem prázdný jen aby neposkvrnili její památku. Podle mě byla Horáková fanatik. Měla maličkou dceru , mohla odvolat nebo jim aspoň nemusela všechno, věděůla, že je to fraška práva a svobody.Lidi by pochopili a opna mohla po desetiletí vyjít z kriminálu . tadoba byla tak strašná, že mě spíš ti fanatiční hrdinové dsí, já se jim neklaním

lalia
3. 11. 2015 • 21:06

Jste zlí lidé,proč po něm pořád plivete.Uvědomte si,že nás Gross neokrad jako několik politiků.kteří běhají mezi námi.Gross vyhrál na burze !Jste ubozí a kamenujete jeho rodinu.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.