Vendula Svobodová Jak strávila Velikonoce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Vendula Svobodová Jak strávila Velikonoce!

Vendula Svobodová
Vendula Svobodová (: Archiv)

ŘÍČANY – Velikonoce, svátky znovuzrození, jako by působily i na vdovu po skladateli Karlu Svobodovi (†68) Vendulu (35)! Ještě nedávno v každém svém rozhovoru nezapomněla zmínit zesnulého manžela. Když se ale nyní rozhovoří o tom, jak si Kubík užil právě uplynulé svátky jara, ty tam jsou řeči o zoufalství, pryč je i smutek v jejím hlase!

 

„Velikonoce jsme se synem strávili v Říčanech. Kubíkovi se to moc líbilo, jsou to přece barevné svátky. Když dostal do ruky pomlázku, hned věděl, co s ní má dělat. Po domě chodili i koledníci, mě ale vyšupal až syn kamarádky,“ svěřila se Aha! Vendula Svobodová.

I když bylo o velikonočním pondělí krásné počasí, Vendula s Jakoubkem se ven moc nedostali. „Sami jistě dobře slyšíte, že jsem ještě nastydlá, takže jsme se s Kubou byli jen krátce projít, ale jinak trávíme všechen čas v bytě,“ naráží Vendula na svou nemoc, která jí nedovolila dorazit koncem minulého týdne ani na sté představení muzikálu Golem. Hudbu k němu napsal právě její choť Karel Svoboda.

Během Velikonoc si Vendula neužila ani tradičních návštěv rodiny a přátel. „Třeba Pavel Vítek s přítelem Janisem Sidovským žijí na Karlštejně, to je odtud hrozně daleko. Stejně jako s dalšími přáteli jsme si ale samozřejmě poblahopřáli po telefonu,“ vysvětluje Svobodová.

Na otázku, zda si první Velikonoce po smrti manžela alespoň trochu užila, říká pevným hlasem: „O tom bych nerada mluvila. Doufám, že to pochopíte...“

 

 

 

 

 

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.