Walda je doma! A chystá se slavit! Víme s kým! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Walda je doma! A chystá se slavit! Víme s kým!

Legendárnmí zpěvák Waldemar Matuška se svou ženou Olgou Blechovou včera přiletěl do Čech.
Legendárnmí zpěvák Waldemar Matuška se svou ženou Olgou Blechovou včera přiletěl do Čech. (Aha!: Marek Pátek)

PRAHA – Legendární zpěvák Waldemar Matuška (74) je v Česku a plný elánu hodlá dobýt sérií koncertů tuzemská jeviště! Včera, těsně před šestou hodinou ranní, spolu se svou manželkou Olinou Blechovou (58) přistál na ruzyňském letišti.

Legendární zpěvák Waldemar Matuška (74) je v Česku a plný elánu hodlá dobýt sérií koncertů tuzemská jeviště! Včera, těsně před šestou hodinou ranní, spolu se svou manželkou Olinou Blechovou (58) přistál na ruzyňském letišti. V opáleném obličeji měl spokojený úsměv, po nedávných zdravotních komplikacích ani stopy. Matuškův úsměv se pak ještě rozšířil, když zjistil, kdo na něj v příletové hale čeká!

Spolu se svým manželem Martinem Michalem totiž přijela na Ruzyň Waldu přivítat jeho velká kamarádka Helena Vondráčková. A shledání to bylo skutečně dojemné. Helena padla Matuškovi do náruče a okamžitě neopomněla zdůraznit, jak mu to sluší. „To je tím, že se mi podařilo v letadle usnout a skoro celou cestu jsem prospal. Měl jsem totiž pro sebe celou prostřední řadu sedadel,“ pochvaloval si Matuška, který přilétl z Floridy, kde žije. Zpěvák se v Česku zdrží tři měsíce, během kterých odehraje 17 koncertů. Ty se měly uskutečnit už loni na podzim, ale kvůli Matuškovým zdravotním potížím musely být zrušeny. „Teď se cítím v kondici. Ale mám ohromnou trému. Vždyť jsem v Čechách nevystupoval už dva roky,“ svěřil se Nedělnímu Aha!. Na letišti na Matušku vedle Vondráčkové čekal i automobil Volkswagen Golf. „Dostal jsem ho k dispozici na celou dobu svého pobytu, tak snad jim ho nenabourám,“ vtipkoval Matuška. „Teď si užiju Velikonoce. Budu je trávit s Helenou a jejím manželem u nich v Řitce a navštívit by nás tam měl i Kája Gott se svou dcerou a Ivankou. Moc se na malou Charlottku těším,“ prozradil své plány zpěvák.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.