Nečekané odhalení! Moderátor Karel Voříšek (50): Stal se terčem posměchu! Víme, proč! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Nečekané odhalení! Moderátor Karel Voříšek (50): Stal se terčem posměchu! Víme, proč!

Karel Voříšek se televizní branži pohybuje už 30 let.
Karel Voříšek se televizní branži pohybuje už 30 let. (Foto Aha! – Dan Černovský, Mária Rušínová)

Karel Voříšek se divákům vryl do paměti především jako moderátor televizního zpravodajství. Bylo mu toto povolání vždy souzeno anebo snil jako malý chlapec o něčem jiném?

Jako malý překvapivě nepatřil k dětem, které snily o tom, že z nich budou popeláři nebo kosmonauti. Už v devíti letech totiž snil o tom, že se jednou bude živit slovem. Pro práci v médiích je zapotřebí mít ostré lokty a ty Voříšek rozhodně měl!


„Tenkrát v televizi existoval zábavní soutěžní pořad pro děti Piškvorky a my jsme ho chtěli ve škole hrát. Napadlo mě, že si ho nebudu vymýšlet, ale napíšu do zdejší Československé televize, aby mi poslali scénář. Všichni se mi smáli,“ postěžoval si Blesku Voříšek. Rozhodně tohle nebylo proklestění si cesty za slávou, ale už tehdy se ukázalo, že Voříšek ví, co chce a umí si za tím jít. O tom, že se vydal správným směrem, není pochyb. V televizní branži už se pohybuje úspěšně třicet let.

Přečtěte si
vuhp
14. 10. 2015 • 15:36

Když moderoval na Nově s paní Fialovou , byl to sympatický pár , ráda jsem ho viděla. Ted na Primě pana Voříška s jeho partnerkou nevidím ráda.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.