Bolka Polívku zničil chlast! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Bolka Polívku zničil chlast!

Bolek Polívka si po projekci užíval zasloužené pochvaly, vína a cigaretky.
Bolek Polívka si po projekci užíval zasloužené pochvaly, vína a cigaretky. (Aha!: Marek Pátek)

PRAHA – Bolek Bolívka (57) se utápí v alkoholu, což mu dokonce úplně ničí kariéru! Alespoň v novém televizním filmu režiséra Zdeňka Zelenky Hodina klavíru, ve kterém hraje stárnoucího klavíristu, jehož alkoholická závislost připravila o rodinu i práci.

Bolek Bolívka (57) se utápí v alkoholu, což mu dokonce úplně ničí kariéru! Alespoň v novém televizním filmu režiséra Zdeňka Zelenky Hodina klavíru, ve kterém hraje stárnoucího klavíristu, jehož alkoholická závislost připravila o rodinu i práci.

Veřejná pro jekce snímku, ve kterém Polívka exceluje spolu s Pavlem Liškou, Janem Dolanským nebo Janem Budařem, se konala v pátek v pražském kině MAT. Film sice uvede Česká televize až v průběhu září, ale již dnes už sklízí ovace.

Diváci prvních dvou projekcí vychvalovali především výkon hlavního hrdiny Bolka Polívky. Ten zůstává skromný. „Při natáčení jsem měl hrozné bolesti zad, celou dobu jsem hrál shrbený, snad se to ale zase tak moc neprojevilo na mém výkonu,“ doufá Polívka.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.