Malér u Babišů: Povodně mu vyplavily baráky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Malér u Babišů: Povodně mu vyplavily baráky!

Andrej a Monika Babišovi
Andrej a Monika Babišovi  (Foto Aha! – David Kundrát, ara)

Lijáky a bleskové povodně v noci na neděli zasáhly francouzské Azurové pobřeží. A ušetřen nebyl ani ministr financí Andrej Babiš (61, ANO), který tam vlastní dům a další nemovitosti!

Připustil to na dotaz Aha! „Ano, vytopilo nám to dům, kde bydlí jeden nájemník. O výši škod jsem ještě nedostal informaci,“ řekl ministr, který v obci Mougins podniká a dovolenkuje. Dodal, že to ale není žádná tragédie vzhledem k jiným důsledkům katastrofy – o život, často při pokusech zachránit svá auta, přišlo nejméně 16 lidí. Druhý nejbohatší Čech, jehož majetek týdeník Euro odhaduje na 110 miliard korun, prý nějak pomůže a shodou okolností v pondělí do Francie odlétá. „Mám nadaci, která ročně dává desítky milionů korun potřebným. Zavolám starostovi Mougins a zjistím, jakým způsobem bych mohl pomoci,“ slíbil.

Takhle to na slavném pobřeží vypadá po ničivých lijácích.

Přečtěte si
zzapp
5. 10. 2015 • 16:55

Autor článku...vr............PIŠ ČESKY!!!!.......ministr, který v obci Mougins podniká a dovolenkuje...... DOVOLENKUJE... ??? Snad jezdí na dovolenou, či tráví tam dovolenou, ne?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.