Petra Paroubková (42): Sekla s firmou kvůli nemoci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Petra Paroubková (42): Sekla s firmou kvůli nemoci!

Petra Paroubková
Petra Paroubková (Foto Aha!: David Kundrát, Facebook, ara)

Ještě nejsem fit, musela jsem toho nechat.“ I tak vysvětluje Petra Paroubková, manželka expremiéra Jiřího Paroubka, proč »sekla« s nakladatelskou činností. Prodala podíl ve firmě a vrátila se ke kořenům.

Jako Petru Kováčovou, tlumočnici a překladatelku, ji veřejnost poznala před osmi lety. Tehdy se provalilo, že se kvůli ní Paroubek rozvádí. Mezitím se stala jeho manželkou, matkou dcery Margarity a také spolumajitelkou nakladatelství Columbus. Podíl ale nedávno prodala a nyní už zase překládá anglické, řecké a ruské texty. „Kvůli zdravotní situaci jsem od února na dlouhodobé zdravotní dovolené. Nemohla jsem se firmě plně věnovat,“ řekla Aha! Paroubková.

Krvácení do mozku
Co se stalo v únoru? Prodělala krvácení do mozkové pleny, kvůli kterému byla 2,5 týdne v nemocnici a jehož příčina je vzhledem k jejímu věku i životnímu stylu dodnes záhadou. Paroubková má po incidentu pořád problémy s krátkodobou pamětí. „Musím paměť cvičit. Učím se zpaměti telefonní čísla, snažím se dělat sudoku a křížovky. Pořád si píšu seznamy, abych na něco nezapomněla. Ale s  překládáním problém nemám, protože to je dovednost, kterou jsem měla dobře natrénovanou předtím, než jsem onemocněla,“ tvrdí.

Nemocná? Nikdo by to nepoznal!
S rodinou strávila Paroubková několik týdnů na Ithace v Řecku, kde vlastní dům. „A takhle jsem se vyplavala a vyběhala za leto,“ napsala k nejnovějšímu »selfíčku« na Facebook.



Přečtěte si
eisenbieger
5. 10. 2015 • 06:29

stara bello to je presne co jsem si myslel ze delas ...si te predstavuju se starym volkswagnem na vypadovkach velkych mest

.-bello-
4. 10. 2015 • 13:46

.-bello-
4. 10. 2015 • 13:43

Jsem starší žena 64/167/85 3 povadlá prsa A přesto si dovolím nabízet ero. služby a to orál až do konce, anál , fist , lízání zadečku a koulí, masáží prostaty, pissem a další dle telefonické domluvy. U mne je taky možná erotická i relaxační masáž. Je možné se sejít u Mě nebo i u tebe i v autě mám ráda divočinku ! Jsem příjemná férová a diskrétní žena co si na nic nehraje, přesto to mám ráda. . Pojď si hrát ! ..Pá pá tvoje Beladona

.-bello-
4. 10. 2015 • 13:40

Strašná obluda ,je ošklivá , hloupá a ještě má to bradavičnatý prase Paroubka ! Je to prostě stejný střevo jako já !

mixalca
4. 10. 2015 • 12:24

Paní Paroubkové také přeji hodně zdraví .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.