Čtyři roky od smrti herečky Zuzany Dřízhalové (†36): Zoufalí rodiče nesmějí vidět její dítě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Čtyři roky od smrti herečky Zuzany Dřízhalové (†36): Zoufalí rodiče nesmějí vidět její dítě!

Zuzana Dřízhalová podlehla před čtyřmi roky rakovině.
Zuzana Dřízhalová podlehla před čtyřmi roky rakovině. (Foto Aha! – Marek Pátek, Pavel Machan, ara)

Jedno neštěstí za druhým! Jako by nestačilo, že je o dceru Zuzanu Dřízhalovou (†36) v roce 2011 připravila rakovina. Její rodiče už dva roky neviděli adoptovaného vnuka Jana (5). Přesto žili v naději na další setkání, ale ta se rozplynula. Manžel herečky Hynek Dřízhal (39) jim to zakázal.

Milan Hanák (81) a Jana Hanáková (75) ještě letos v lednu doufali, že chlapečka, o jehož adopci se jejich dcera s manželem před smrtí snažila, ještě někdy uvidí. „Zeť si to nepřeje. On se znovu oženil a má svoji rodinu a nechce, aby toho kluka ovlivňoval ještě někdo jiný. Zpočátku, když Zuzka umřela, tak se vyskytoval třeba u našich známých, teď už ani to ne,“ svěřil hereččin otec Milan Hanák a dědeček malého Honzíka s tím, že si Dřízhal prý myslí, že by pak měl problém s chlapcovou výchovou. „Takže už to je víc než dva roky, co jsme ho neviděli. Manželka, ta pro něj teda ještě má z předloňska nějaké zabalené dárky z Vánoc,“ dodal smutně pan Hanák.


O tom, že by chlapce kontaktovali, až povyroste ani neuvažují, protože už by si je nepamatoval. „Jeníček už má i nového bráchu, takže jsou spolu jako jiná rodina. Ani nevím, kde bydlí. Už máme jen tu Zuzku, alespoň ve vzpomínkách, a když ji vidíme na obrazovce,“ dodal tatínek seriálové Marcely Rubešové z Velmi křehkých vztahů. Samotný Hynek Dřízhal situaci odmítl komentovat. „Omlouvám se, ale na soukromé věci se nebudu svěřovat,“ řekl Aha! scénograf.



Autor:  Eliška Vinterová

Přečtěte si
-bello-
22. 9. 2015 • 10:32

Nikdo neví, proč to Dřízal zatrhnul. Prožil si peklo , miloval ji a tedy i adoptoval s ní dítě.Teď je šťastný a docela určitě chce, aby i ten kluk n byl taky.Není to blbec.Možná si jen nepřeje, aby synovi bylo neustále připomínáno, že mamča mu umřela a že ta nová je jiná. Chápu zoufalství těch prarodičů, to je žal ničím neměřitelný. Ale chápu i snahu o nový život Dřízala.Dřízal je frajer, že se k zblbnutí do médií neomlouvá, nevysvětluje a taky nepomlouvá rodiče Dřízalové.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.