Legendy Eva a Vašek totálně na dně: Nejdřív přišli o miliony a teď jim hrozí soud! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Legendy Eva a Vašek totálně na dně: Nejdřív přišli o miliony a teď jim hrozí soud!

Eva a Vašek plánovali megakoncert roku, ovšem pod horu Říp nakonec dorazily tři tisícovky diváků.
Eva a Vašek plánovali megakoncert roku, ovšem pod horu Říp nakonec dorazily tři tisícovky diváků. (Aha! – Martin Přibyl)

Ze slovní přestřelky mezi populární dvojicí a producentem Karlem Peterkou (64) může být úporná právní bitva.

Majiteli Šlágr TV odmítá nařčení Vaška Ševčíka (61), že je měl připravit o desítky milionů korun, a proto zvažuje podání žaloby. Peterka o tom Blesku řekl: „Jablkem sváru mezi námi se stal koncert Eva a Vašek na Řípu. Naše televize o tom vůbec neměla tušení, a měli jsme pocit, že jsme o tom vědět měli. Když jsme podepsali smlouvy, byla také dohoda, že nebudou prodávat námi nabízené CD v kamenných obchodech. A že na tituly, které budeme nabízet prostřednictvím naší televize, budeme mít exkluzivitu.“ A to prý podle Peterky šéf dua Eva a Vašek nedodržel.



Autor:  al

Přečtěte si
francik
19. 9. 2015 • 12:52

Ti dva už neví co by dělali a kde by se usadili. Ať zůstanou tam kde jsou a neotravujou. Spory vyvolávají s každým kdo s nimi spolupracoval. Jsou nenažraní a chamtiví blbci o které už není velký zájem.

eisenbieger
19. 9. 2015 • 08:12

peterka majitel vydavatelstvi mel kamose estebaka z tabora ktery sedel v rade cesky televize a tam sesili spolupraci tv-shoping a reklama porad dokola a panove se delili ...jik by nebyli videt ani slyset ...na volksmusik jako v rakousku , nemecku , svycarsku nemaj studia kde se stary veci daji do novodobyho kabatu takze laciny studio a laciny nastroje tim opili narod

-bello-
18. 9. 2015 • 21:53

Dechovka je strašná muzika a kdo ji zpívá je dost otrlej, nejen tihle, ale i Zíma s tou jeho Hajnovkou nebo jak se to jmenovalo

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.