Ševčíková z legendárního dua Eva a Vašek: Otevřeně o plastické operaci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Ševčíková z legendárního dua Eva a Vašek: Otevřeně o plastické operaci!

Evě změna image výrazně prospěla.
Evě změna image výrazně prospěla. (Foto Aha! – Martin Pekárek, Karel Kopáč, ara)

Za poslední rok Eva Ševčíková (45) z populárního dua Eva a Vašek výrazně omládla. S novou image se zároveň pouští do nového hudebního projektu? Jaké další změny jsou ještě v plánu?

Za poslední rok omládla nejméně o patnáct let! Na kouzelné proměně Evy Ševčíkové se odrazilo především výrazné zhubnutí, kterého docílila záměrným hladověním. Ano, čtete správně, navzdory mnoha lékařským doporučením podstoupila Eva společně s manželem tuto „očistnou“ hladovku už podruhé a nemůže si ji vynachválit. „Za sebe můžu říct, že pokud se sebou chce člověk něco udělat, tak tuhle cestu můžu jen vřele doporučit,“ řekla zpěvačka v rozhovoru pro Blesk tv MAGAZÍN.


S perfektní figurou má tak do nového projektu dobře našlápnuto! Od dechovky si odskočí ke swingu, popu, rocku a blues a posluchačům se představí sólově jako Eva Adams. Dotaz, zda plánuje podpořit omlazení image také nějakou plastickou operací, ale rezolutně zamítla. „Tak tohle (s pohledem směrem do výstřihu) je moje vlastní a nic jiného neplánuju, a ani jsem o tom nikdy nepřemýšlela. Je mi pětačtyřicet, a pokud mám někde vrásky, tak je tam mít mám. Kdybych žádné neměla, je to přece divné,“ svěřila se zpěvačka.



Přečtěte si
kiwi65
30. 3. 2016 • 22:14

Ať si nechá udělat co chce,selku ***atou s nohama od hnoje nezapře.....

hadaja
29. 3. 2016 • 17:57

Tak snaží se holka ale bohužel okres Blansko nezapře

dandova
29. 3. 2016 • 17:55

Oplodňováky v jejich cílové skupině těžko. Jinak souhlas.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.