Eva z dynamického dua s Vaškem: Kvůli desce se vzdala dítěte! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Eva z dynamického dua s Vaškem: Kvůli desce se vzdala dítěte!

Eva a Vašek zůstanou u jednoho dítěte.
Eva a Vašek zůstanou u jednoho dítěte. (Aha! – Martin Pekárek, archiv Evy a Vaška)

Eva Ševčíková (44) z legendární dvojice Eva a Vašek se minulý rok natáhla do nevkusného koženého modelu a zvolila umělecký pseudonym Eva Adams. To všechno kvůli tomu, aby rozjela sólovou kariéru v zahraničí, na kterou výrazně starší Vašek (61) už neměl energii. Až nyní zpěvačka prozradila, jakou za své rozhodnutí zaplatila daň... 

Evu a Vaška si fanoušci na zábavách stále žádají a tak není divu, že oba mají náročný časový program. Tomu musejí přizpůsobit i osobní život a oba se shodli, že dcerka Eva (10) zůstane jejich jediným potomkem. „Bude lepší, když si Eva vydá miminko v podobě vlastní sólové desky,“ řekl na adresu své manželky Vašek, který je opravdu spíše věku dědečka, než novopečeného tatínka. A protože Eva chce ještě rozjet svoji kariéru, s rozhodnutím souhlasí.

A jak to tedy bude s dvojicí vypadat? Ohrozí snad projekt Evy Adams stávající spolupráci s manželem? Nerozpadáme se, Eva dál bude zpívat spolu se mnou písničky pro starší generaci. Jen jako Eva Adams bude mít celý nový repertoár tak, aby mohla i ona mohla jít na sólovou dráhu,“vysvětluje Ševčík v magazínu Sedmička. A jak vlastně umělecké jméno Evy vzniklo a proč ta náhlá touha po kariéře bez Vaška? „Celé to vzniklo v okamžiku, když nás oslovila firma zabývající se investičními diamanty, zda bychom pro ně udělali nějaký hudební nosič v angličtině. Převážně swingových evergreenů. Jelikož má pobočky po celém světě, vznikl problém se jménem Ševčíková, které by zřejmě nikdo nedokázal pořádně nevyslovit. Za svobodna Dvořáčková je snad ještě horší. Nakonec jsme Evu zachovali, a postupně jsme se dopracovali až k celosvětově přijatelnému příjmení Adams. Čili jako Adams zpívám sama, jako Eva s Vaškem a jako Ševčíková tvořím s Vaškem rodinu,“ vysvětlila zpěvačka. 



Přečtěte si
janapi
1. 1. 2015 • 12:41

Pokud vím-tak Ševčík má ještě děti z 1.manželství! Jenže to by nesměli být oba (Eva+Vašek) hamouni na peníze....uznávají jen svou dcerku a o dřívější potomky nijak nejeví Vašek zájem (snad prý nesmí?)

illis
1. 1. 2015 • 10:42

Eva Adams a sólová dráha. No o tom už jsem jednou slyšela a kde nic, tu nic. Pokud zpívání s manželem jako duo Eva a Vašek funguje, tak proč se ztrapňuje s "uměleckým" jménem a sólovou dráhou. Na Grammy Awards stejně nedosáhne . Vzdát se dítěte kvůli desce, je vidět, jaké mají priority, hromadit majetek a nic víc. Ještě, že mne jejich zpívání až zase tolik nebere, v pohodě ať zpívají těm, kteří je rádi poslouchají .

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.